Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Bumper Guide Kabling Installasjon

Bumper guider er de krom rør du ser strekker seg opp fra hjørnene av fronten fendere på mange store lastebiler. Hensikten med støtfanger guider er for å tillate føreren å bedre vite hvor de fremre hjørnene av sitt kjøretøy er, fordi det er vanskelig, om ikke umulig, å se dem fra i førerhuset. For å gjøre det enklere å se guider på natten, kan en sammenheng vises til bilens belysning for å drive en liten lampe på toppen av veiledningen. Feste Bumper Guides

Installere støtfanger guider er veldig enkelt. Din støtfanger guide kit vil inneholde to guider, fire klemmer, ledninger klipp og et par Skotchlok kontakter. De eneste verktøyene du trenger er en skiftenøkkel til å stramme klem bolt, en wire cutter og en tang for å lukke Skotchloks. Har en rull med elektrisk tape hendig, også, du trenger det på slutten. Røret av føringen glir inn i en klemme ved toppen og bunnen av støtfangeren ende, og en enkelt bolt er fastspent mot den innvendige overflaten av støtfangeren. Dette presser guiden mot støtfanger og holder det tett.
Kabling av Guide Lett

Kjør ledningen langs innsiden av støtfangeren foran, sikre den til støtfanger med klipsene gitt. Du må ta med kabelen nær ledningsnettet for front markør lights.With bilen lysene på, sondere ledningene til markør lys med en test lys. En ledning vil ha strøm når lysene er på. Koble ledningen fra støtfanger guide lys til denne ledningen med Skotchlok kontakten gitt, men sørg for å tillate litt slakk for bevegelse hvis lysene tilt med lastebil nesen. Tape forbindelsen godt for å holde fuktigheten ute og hindre korrosjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140673.html

Previous:
Next:

Trucks