Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Om 1954 Chevy Pickup

The 1954 Chevrolet pickup var den nest siste året av Chevrolet Advanced Design æra av 1947 gjennom 1955 der lastebil maker forlatt førkrigs styling ved å integrere frontlykter inn foran fendere, flate panseret, og gi et rommeligere og tryggere førerhuset. The '54 også representert de største endringene i denne generasjonen av lastebiler, med flere teknologiske og kropp styling endringer. Origins

1954 modellene kanskje best representerer summen av alle Advanced Design lastebiler av 1948 gjennom 1955. Fra første verdenskrig gjennom midten av 1920-tallet, var pickups bare barebones arbeidshester selges med chassis og cowl bare. Ingen kroppen eller lasteplan ble tilbudt, og komfort og sikkerhet var ikke en vurdering. Ved slutten av andre verdenskrig, ble pickup noe mer enn en urban og rural arbeider - det dukket opp som alternativ transport til bil
Cab

. Førerhuset ble sveiset i stedet for boltet sammen i forhold til pre-1948 modeller som ga et mer solid holdbar førerhuset, og plassert på en tre-punkts opphengssystem for en mindre humpete tur. Den kom med den valgfrie bakre kvartal panel vinduer for å øke synligheten og frisk luft inntak systemet som tillot brukt luft å forlate gjennom på baksiden av maskinen. Den manuelle girspaken var montert på rattet i stedet for gulvet for å gi mer benplass for en middels passasjer.
Utvendig styling

1954 lastebil var den første som har et enkelt stykke buet frontrute. Chevrolet tok styling pekepinner fra Dodge lastebiler ved å endre grillen til en tverrstang utforming malt bilens farge i stedet for de fem horisontale slats.The taillamps ble endret fra rektangulære til runde, og rattet og dashbordet ble oppdatert.

med spesifikasjoner

De tre 1954-modellene ble utpekt av tall. Den 3104 var et halvt tonn med en 116-tommers akselavstand, den 3604 en trekvart tonn med 125,4-tommers akselavstand, og 3804 en ett-tonns lastebil på 137 inches. Cargo eskestørrelser var 78, 87 og 108 inches lang. Boksene hadde tregulv med stål skli strimler.
Under the Hood

Den inneholdt den nye 235.5-kubikk-tommers straight-6 motor som ga høyere kompresjon og genererte 112 hestekrefter. Det var utstyrt med standard tre-trinns manuell girkasse, mens Hydramatic sendingen var et nytt alternativ for de 1954 versjonene.
Business /privat bruk

Pickups i løpet av denne perioden ble ofte solgt i flåter til bedrifter. Når Chevrolet søkt innspill på sine lastebiler, gikk det til bedriftseiere og Fleet Manager til å fastslå ønsker og behov av eierne. Individuelle lastebil eiere sjelden ble konsultert. Det var en periode, men med raske endringer som det ble klart at pickup var ikke lenger bare en arbeider mannens kjøretøy. 1954-modellen representerte en ny refleksjon av en ny annen eier som så lastebilen som en multipurpose bil.
Sterk tilstedeværelse

1954 Chevy gjort en sterk viser for årsmodell. Totalt lastebiler salg var 325 515, med 170 824 light-duty lastebiler som selges. En del av sin salgssuksess er trolig på grunn av det faktum at 1954 lastebiler forble på markedet gjennom den 25 mars 1955, inntil de nye modellene ble introdusert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140517.html

Previous:
Next:

Trucks