Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er målene til en Semi Truck?

Traktortilhengere eller semi lastebiler, som de ofte blir omtalt , kan komme i en rekke størrelser . Føderale forskrifter imidlertid mandat en bestemt grense i dimensjoner på riksveier . Føderale regler på vekt

brutto maksimal vekt på en semi lastebil på føderale riksveier er 80,000 pounds . . Noen stater tillater midlertidige tillatelser på denne vektgrensen
Federal Size Regler

På føderal motorveier , kan semi lastebiler være opptil 102 inches bred og taue en 48 - foot trailer eller to 28 -fots tilhengere. Det er ingen begrensning på høyden i føderal lov , med unntak av strukturelle klaringer.

State Avvik i vekt

på motorveier som ikke er del av den føderale interstate systemet , noen stater som Michigan har restriksjoner på hvor mye vekt mellom to aksler som varierer i henhold til sesong.
State Størrelse Avvik

i Colorado , der er en høydebegrensning på 13 meter , bortsett fra på noen utpekte motorveier, og total trailer lengde må være mindre enn 57 fot, 4 tommer .
unntak

Mange stater tillater for overvektige tillatelser på midlertidig basis , samt oversize laster forutsatt at visse sikkerhetsmessige vilkår er oppfylt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140710.html

Previous:
Next:

Trucks