Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford Truck Identification

Post-1980 Ford lastebiler kan identifiseres ved Vehicle Identification Number, eller VIN, som består av en 17-letter/number sekvens. Ford lastebiler produsert fra 1973-1980 kan identifiseres med en 11-letter/number VIN. Ford lastebil service manualer bære en VIN nøkkel som gjør det mulig for eieren å bestemme hvor lastebilen ble produsert, sin kropp stil og motortype. Finne VIN

post-1980 Ford lastebil VIN kan bli funnet på toppen av førersiden dashbordet og på førersiden dørstolpen. Den 1973-1980 11-letter/number VIN kan bli funnet på førersiden dørstolpen, ifølge fordf150.net. Det er ikke tilrådelig å stole på en visuell inspeksjon av motoren og kroppen stil å bare bestemme en eldre lastebil identitet siden det kan ha blitt endret i løpet av årene.
Dekoding VIN

De tre første sifrene identifiserer produsenten, den andre singelen brev bilens tillatte totalvekt, det tredje settet med tre tegn betegne kroppen stil, den åttende av motortypen, den niende en tilfeldig siffer, den 10. modellen året, den 11. forsamlingen planten, og endelig seks er produksjonen sekvens bokstaver /tall

Tidligere Modeller

Pre-1981 modellenes 11-letter/number sekvens. består av de tre første tegnene identifiserer lastebil serien, den fjerde motoren, den femte forsamlingen plante;. og de resterende seks build sekvens
Vital identifikatorer

De viktigste VIN siffer som identifiserer en Ford lastebil er bilens tillatte totalvekt, kropp stil, årsmodell og motortype bokstaver /tall, ifølge fordf150.net. Eldre lastebiler ofte blir endret eller har hatt motorer eller last bokser byttet eller tilpasset gjør nøyaktig identifikasjon vanskelig.
Tillatt totalvekt og Årsmodell

post-1980 andre settet av enkelt bokstav "A" til "D" identifisere en lastebil totalvekt i henhold £ 6001. Bokstavene "E" til "J" identifisere lastebiler mellom 6001 og £ 9999. Letters K gjennom M inkluderer lastebiler mellom 10.000 og £ 19,500. Den sjette delen består av en enkelt bokstav /tall bruker en "V", for eksempel for å identifisere en 1997 lastebil eller en "2" for 2002-modellen.
Kroppsbygning Key

post-1980 tredje sett med tre bokstaver /tall identifiserer produktet og kroppen av Ford. "E11", for eksempel, identifiserer en Econoline Club Wagon, mens "S31" identifiserer Econoline Super Club Wagon. En "F" eller "X" etterfulgt av to tall identifiserer standard F-150s, F-250s og Super Cab modeller. En "U" fulgt av to tall betegner Explorer. "R" etterfulgt av to tall betegner den kompakte Ranger pickup.
Motortype Key

Ifølge fordf150.net, er 15 motortyper identifisert av post- 1980 VIN fjerde delen av en enkelt bokstav eller et tall. Et "V", identifiserer for eksempel en 4,6-liters V-8 F-F-150S og 250S, mens en "E" betegner en 4-liters seks-sylindret funnet på Explorer og Ranger. Bokstaven "U" identifiserer tre-liters V-6 i en Ford Ranger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140573.html

Previous:
Next:

Trucks