Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford hydraulikksystemet Feilsøking

Ford traktorer bruke hydrauliske bistå systemer for å heve, senke eller flytte en rekke heiser, hjullastere og masseflytting verktøy. Alle Ford traktorer har de samme hydrauliske komponenter: en pumpe, reservoar, høytrykks-filter, slanger og armatur og hydrauliske stempler. Å ha "inline hydrauliske systemer" betyr at et operativt problem med noen av komponentene vil påvirke alle systemene. Det er import å vite om disse vitale deler av Ford traktor hydrauliske systemet når du prøver å løse problemer. Styrer

Sjekk alle tilkoblinger og kontroll ventiler som opererer systemet om kontrollen reaksjonen er treg. Inspisere alle ventiler åpner og lukker i systemet i full aktivering. Slow ventiler gjør at væsken ikke får til systemet og vil ikke svare på styre innganger. Alle ventiler må være riktig plassert med stramme beslag og sel. Direkte kabling eller motoriserte aktuatorer operere ventiler, avhengig av Ford traktor modell. Kontroller at kablene er stramme og motorene utføre i henhold til spesifikasjonene.
Fluid

Sjekk alle beslag festet til pumpen, reservoarbergart, filterhus, slanger og stempler hvis systemet trenger ofte mer væske, eller du ser væske pytter av væske rundt eller på Ford traktor. Se etter små huller i gummislanger. Slanger kan lekke mye væske gjennom små hull under press. Ikke reparer, men erstatte skadede høytrykksslanger.

Reservoaret tappepluggen må være stramt. Inspisere alle selene på pumpen forsamlingen for eventuelle lekkasjer, og stram, reparer eller skift ut om nødvendig.
Vibrasjon

Sjekk alle klemmer og monterer hvis Ford traktor vibrerer for mye når du bruker hydraulikken. Gå rundt og stram alle plast og rustfritt stål klemmer og braketter. Sjekk alltid disse klemmer når systemet er under trykk. Når systemet ikke er i drift, løs braketter eller klemmer natt ikke være åpenbar.
Strøm

Sjekk pumpen og væsketrykket hvis hydraulisk drevne apparat virker svakt og beveger seg ikke på riktig måte. Inspiser strømforsyningen for hydraulisk pumpe og drivreim å sørge for at både utføre i henhold til spesifikasjonene. Pumpene vil ikke oppnå fullt trykk med en slipping belte. Sjekk reservoaret og legge væske til riktig nivå. Ikke fyll. Hydrauliske systemer fungerer best med eksakte væskenivåer. Mer væske vil ikke bety mer makt. Bytt filteret regelmessig for å unngå problemer med akkumulert forurensing. Hvis filteret er tilsmusset eller tilstoppet, vil det hindre at fluid fra å gå fritt fra reservoaret til pumpen og tilbake. Sjekk de hydrauliske stempler. Noen bulker eller iført kan føre til at stemplene til å binde og ikke bevege seg fritt når trykksatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140722.html

Previous:
Next:

Trucks