Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer Bed Liners for pick-up lastebiler

Dagens lastebiler blir ofte tilkalt for å være både arbeidshest og vise bilen. De hale en rekke materialer, inkludert landskapsarbeid forsyninger, sportsutstyr, byggevarer, motorsykler og møbler for å nevne noen. Liners er vanligvis valget for lastebil eiere som ønsker å bruke lastebilens seng, men beholde en uberørt lastebil image. Det er positive og negative til alle typer liners, og eierne bør velge det beste valget for dem. Drop-in Liners

drop-in type var de første liners på markedet når evnen til å pre-formen liners ble kostnadseffektiv. Mange pickup eiere var raske til å begynne å bruke dem til å beskytte sine lastebil senger fra bulker eller riper forårsaket av skarpe eller tunge gjenstander. Disse liners ripe sengene seg, imidlertid, og i mange tilfeller fuktighet blir fanget under duken og sengen, slik at rust å danne. Denne type liner er laget av hard plast, så det er lite eller ingen buffer for mer følsom last.
Spray-on Liners

Spray-on var den neste på markedet, viste og like populær som drop-in liners. Spray-on liners har en sklisikker overflate som hjelper elementene være på plass mens du kjører samtidig beskytte lastebilen sengen selv. Også på grunn av den direkte binding til metalloverflaten av sengen, reduseres sterkt faren for rust. Ulempene inkluderer at det er permanent og kan ikke fjernes, de fleste krever en profesjonell til å bruke liner, som tar mange timer å påføre og kurere, og liners noen ganger været dårlig mot elementene.

Bed Mats

Bed matter er den nyeste tillegg til markedet og ta de beste funksjonene i de to andre typene. Slitesterk gummi matter tilpasset montert på en lastebil seng gir beskyttelse mot bulker, riper og søl samtidig utnytte en støtdempende sklisikker overflate for å unngå belastning skift og skade på mer følsomme stedene. De opphøyde knotter under matten utformet for å redusere fukt og rust er fortsatt ikke helt effektiv, og over tid endringer i temperatur kan gjøre mattene sprø nær kantene.
Truck Videresalg

Drivers ofte ser til liners for å sikre sine investeringer ved å beskytte sengen og generelle annenhåndsverdi. Dette er ikke alltid tilfelle fordi drop-in liners ripe sengen maling under noen ganger krever ommaling. Spray-on liners degradere eller vær med tid, så handelen i verdier påvirket av forhandlere som trenger å bruke på nytt en ny frakk eller legge til en annen liner helt. Bed matter billettpris bedre, men kan likevel skade sengen under og kraft oppussing. Kreve
Konklusjon

Pickup lastebil eiere mer fra sine lastebiler enn noen gang før, og behovet for god kvalitet truck bed beskyttelse er viktig. Av de tre valgene tilgjengelige, alle tre har fordeler over de andre, men alle vil skuffe eiere forventer 100% beskyttelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140559.html

Previous:
Next:

Trucks