Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde av en Ford 6.4 Diesel Engine

The Ford Motor Company har utmerket eier lojalitet blant diesel lastebil eiere. Ford har æren av å være en høy kvalitet diesel lastebilprodusenten. Imidlertid har selskapet hatt sine problemer. Den 6,4 liter har hatt klager på dårlig drivstofføkonomi i fortiden. For å forbedre drivstoff kjørelengde på din Ford 6,4 diesel motor, følg disse enkle trinnene for å få bedre resultater ved pumpen. Du trenger
Tre blokker
Air trykkmåler
Floor jack
Jack stå
hjulmutternøkkel
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
1

Park lastebilen på et flatt underlag og plassere tre kvartaler bak bakhjulene og foran forhjulene. Som du gjøre inspeksjon av bremsesystemet, vil hvert dekk heves, en om gangen med et gulv jack. Løft bilen høyt nok opp fra bakken for å plassere en jack stå under rammen senk vekten av lastebilen tilbake på støttebenet.
2

Fjern hvert hjul og dekk fra lastebilen. Snurr platen brake rotors eller trommelbremser å se etter rubbing. Eliminer brems friksjon ved å justere eller erstatte slitte bremseklosser. Fest dekk og hjul forsamlingen tilbake på akselen og stram. Fullfør kontroll av bremser ved å heve bilen av den siste jekkfoten og senke bilen til bakken.
3

Utveksling gammel olje for nytt i motor og transmisjon når spesifisert. Inspisere og erstatte ledninger og /eller kabler som blir skadet med alderen. Til slutt erstatte et skittent papir luftfilter med en forestilling filter fra KNN å øke luftstrømmen til inntaket. En melodi opp som dette er et proaktivt tiltak for å forbedre drivstoff kjørelengde på en Ford 6.4 diesel motor.
4

Unngå utvidet tomgang. Tomgang brenner mer drivstoff enn å starte motoren når du passerer 60 andre mark. Slå av motoren hvis du forventer på tomgang i mer enn 60 sekunder. Begrense tiden for oppvarming og kjøling av motoren før du kjører. Eliminer fem minutter av tomgangskjøring i uken for å få en kilometer for hver gallon.
5

Drive i overdrive giret på motorveien. Girutveksling forbedrer gass kjørelengde med mindre du begynner å kjøre for fort. Ikke overstig 65 MPH. Kjøring i lengre perioder på motorveier kan forbedre drivstofføkonomien hvis du er i stand til å opprettholde den samme, konstant hastighet. Innstilling av cruise control kan bidra til å opprettholde en konstant hastighet, men hvis du kjører i skiftende høyder, anbefales det ikke å kjøre med cruise control på
6

Blås alle dekk likt og opprettholde luften. trykket som anbefalt av dataene angitt på sideveggen på hvert dekk. Over-oppblåst og under-oppblåst dekk rane bilen kjørelengde. Nummer én grunn for tapt drivstofføkonomi i alle kjøretøy er feil lufttrykk i dekkene.
7

forutse stopper og starter når du kjører. Ør hard oppbremsing brenne mer brensel enn det som er nødvendig. Kjøre ved den beste turtall vil øke kjørelengden ved å brenne drivstoff mer fullstendig, noe som resulterer i mer miles per gallon. Gjenkjenne oppførselen til motoren under deres veiledning og hvor lite justeringer kan føre til enorm drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140794.html

Previous:
Next:

Trucks