Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan varme opp en Diesel Truck

Ifølge Environmental Protection Agency estimater, kan en typisk diesel semi brenne opp til en gallon drivstoff for hver time det idles. I tillegg kan tomgangskjøring forårsake nok slitasje på innvendige motordeler å legge opp til $ 2000 per år i vedlikeholdskostnader. Selv om dette anslaget er for større lastebiler, er avfallet i drivstoff-og reparasjonskostnader tydelig selv for mindre, passasjer-størrelse lastebiler. Legg til virkningen på miljøet, og betydningen av å vedta alternativer til tomgang blitt enda tydeligere. Du trenger
motorvarmer
Drivstoff tilsetningsstoffer
Remote kjøretøy starter
Auxiliary power unit (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Plugg i lastebilen. Installere en motorvarmer og plugge bilen i hver kveld. Motorvarmer plugges inn i en stikkontakt og gir nok varme til motoren for å hindre oppstart problemer i morgen og redusere motorens oppvarmingstid inaktiv tid.
2

Bruk drivstoff-oppvarming tilsetningsstoffer. Hvis drivstoff gelling er en bekymring, og legger et drivstoff behandling kan redusere gel punkt ved 20 til 30 grader og redusere nødvendig tomgang tid.
3

Installer en ekstern forrett. En ekstern starteren vil kutte tomgang tid fordi du ikke lenger trenger å løpe ut for å starte bilen når det passer for deg, som kan være lenge før du er klar til å forlate.
4

ikke enn tomgang. Motortemperatur bør være ca 160 grader for optimal ytelse. Slik at en motor på tomgang forbi dette vil ikke gagne kjøretøy eller din lommebok. For en kald motor, de fleste produsenter anbefaler tomgang for ikke mer enn tre til fem minutter før du kjører. Mens du vil gjøre kvoter for streng kulde, i de fleste situasjoner, bør 4:57 minutter tomgangskjøring være nok tid. De fleste motorer vil forbli varm i minst et par timer etter avstengning, så start og stopp skal ikke trenge ekstra dødtid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140752.html

Previous:
Next:

Trucks