Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner en plastbelagt bunn

Det er to hovedtyper av truck bed liners : spray -in liners som er permanent , og plast bed liners som kan fjernes . Det er fordeler og ulemper til hver type liner , men med en plast liner , er den viktigste fordelen at det ikke er permanent . Hvis du velger å fjerne plastbelagt bunn til enten rengjøre undersiden av sengen eller bare for å ta den ut for godt , er det en enkel nok prosess som kan løses hjemme. Du trenger
Phillips -skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eventuelle gjenstander som er i senga , plassere dem bort og til siden . Deretter slippe bakluken og se deg rundt på innsiden av sengen for å finne ut hvordan din seng liner er installert. De fleste er holdt i av skruer , men en del blir holdt på plass av tyngdekraften. Uansett vil bakluken liner alltid har noen metode for å feste den på plass , det være seg borrelås eller skruer.
2

Skru alle skruene holder nede bed liner med en Phillips-skrutrekker . Dersom duken holdes på plass med borrelås , trekker ned sidene av sengen liner for å frigjøre duken fra borrelås.
3

Fold sidene av duken mot midten , og deretter trekke fra bakluken tilbake for å trekke duken ut av sengen. Når det er ute av sengen , hvis det er noen borrelås til stede , bruker hendene til å trekke av borrelås .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140715.html

Previous:
Next:

Trucks