Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne Tow vurdering av en lastebil

Alle lastebilprodusenter liste slepet rating, noen ganger referert til som "slepekapasitet" eller "maksimal slepekapasitet," av bilene de produserer. Å vite dette tallet vil hjelpe en potensiell kjøper å avgjøre om en bestemt modell eller gjøre av en lastebil er i stand til å slepe en båt eller campingvogn. Slepekapasitet er et produkt av motorens slagvolum, hjuldiameter og akselavstand. Du trenger
Vehicle vinduet klistremerke
Papir og blyant
Kjøretøyets instruksjonsboken eller salgsbrosjyren
Målebånd (valgfritt)
Gross (lastet) vekten av tilhengeren
Vis flere instruksjoner
en

Bestem motorstørrelse. Det er vanligvis uttrykt i liter, for eksempel ved 5.6L. Det vil vanligvis skrives ut på en ny bilens vindu klistremerke, motoren eller på en dekorativ fender montert plate sammen med bilens modell navn, for eksempel "F-150", "Ram" eller "Tundra". registrere denne informasjonen.
2

Bestem hjuldiameter. Det kan vanligvis finnes stemplet på hvert dekk. Det vil være et tall som "P245 /65R17." De siste to siffer, i dette tilfelle 17, indikerer at hjulet er 17 inches i diameter. Opplysningene kan også bli funnet på vinduet klistremerke eller i salgsbrosjyren. Legg merke til denne informasjonen også.
3

Bestem akselavstanden på kjøretøyet. Akselavstanden er definert som avstanden i inches mellom de midtre linjene i lastebilens fremre og bakre hjul. Hvis du ser på en ny lastebil i en forhandler, kan denne informasjonen være i produktet brosjyren, eller selgeren kan vite. For en brukt lastebil, bruke et målebånd for å fastslå akselavstand. Legg merke til denne informasjonen også.
4

Finn lastebilens brukerhåndboken eller, hvis du er i en lastebil forhandler, et produkt brosjyre. I manuell indeks bør du finne en avsnittet "Trailer Towing." I produktet brosjyren, vil denne informasjonen bli oppført i en seksjon kalt "Spesifikasjoner".
5

Match motoren , hjul og akselavstand data mot tallene i manualen eller produktet brosjyren. Du vil finne lastebil maksimale slepekapasitet i pounds.
6

Sjekk lastebilens slepekapasitet mot brutto (fullastet) vekten av tilhengeren du har tenkt å taue. Dersom brutto tilhengervekt er mindre enn lastebilens slepekapasitet, har du plassert en lastebil som kan gjøre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140765.html

Previous:
Next:

Trucks