Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

The Best Truck Seat Arrangørene

Enten du kjører en lastebil for arbeid, fritid, heavy-duty haling, eller bare fordi du liker stilen deres, slik at kupeen organisert er et must. Ikke alle pickups har romslige drosjer, og riktig bruk av den plassen du har avgjørende for å holde det ryddig. Heldigvis finnes det flere alternativer for sete arrangørene slik at du kan finne den som passer best til dine behov. Over-the-Seat Arrangørene

Over-the-seat arrangørene er det beste alternativet for sjåfører med en samling av mindre ting å holde styr på, som notatblokker, penner, papir og små verktøy. Denne typen sete arrangør festes enten til forsiden eller baksiden av setet med kroker eller stropper, og lett kan løsnes slik at du kan ta dine forsyninger med deg.

Soft-sided Arrangørene er best for førere som trenger litt fleksibilitet. Siden soft-sided arrangørene er laget av stoff, kan lommene strekke og bule for å imøtekomme en rekke elementer, og de kan brettes eller rulles sammen når den er tom.

Hard plast arrangørene er mer holdbare. De fester seg til setet med stålstenger i stedet for stropper, og tilbyr en grad av beskyttelse for innholdet som stoff arrangørene ikke kan matche. Dette er det beste valget for sjåfører som trenger å holde sine eiendeler trygt og beskyttet under transport.
Under-the-Seat Arrangørene

For frakte større last som store verktøy eller rifler, under-the-seat arrangørene er det beste valget. Det finnes to typer under-the-seat lagring:. Installert og flyttbare

profesjonelt installert sete arrangørene er sikrere, fordi de er montert på merke og modell av bilen din. De kan være utstyrt med spesielle funksjoner som pistol racks, noe som gjør dem til et av de beste alternativene for jegere

under setet girkasser er mer fleksible -. De kan installeres med relativ letthet - men dette gjør også dem mindre spesialiserte. De er fortsatt robust, slitesterkt og godt egnet for lagring av verktøy, men generelt, de er ikke laget for å bære mer ømfintlige plagg som skytevåpen.
Front Seat Arrangørene

Selvfølgelig, ikke alle lastebil eiere trenger robuste og heavy-duty organisatoriske verktøy. En enkel forsetet arrangør kan være den beste løsningen for tilfeldig eller sporadisk organisatoriske behov. Like over-the-sete arrangørene, er deres portabilitet en velsignelse for folk som reiser med samme elementer regelmessig. I motsetning til over-the-seat arrangørene, men de sitter direkte på setet snarere enn å henge flatt mot det. På grunn av dette boxier design, egner de seg til å gjennomføre bulkier elementer som snacks, CDer og hansker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140779.html

Previous:
Next:

Trucks