Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer du en Ford Diesel Eksosanlegg

En god grunn til å oppgradere en Ford diesel eksos-systemet er fordi du ønsker å få mer kraft og dreiemoment ut av Ford lastebil. Du ønsker å blåse tykk, svart røyk ut eksosrøret og du ikke ønsker å brenne opp motoren når du gjør. Fordelen kommer fra de ekstra avgasser du kan presse ut før hopet seg opp varmen på motoren. Oppgrader til en bredere diameter eksosanlegg hvis planene er å øke ytelsen til et lager Strøm Stroke diesel fra Ford. Du trenger
Cat-back eksos
Olje /smøremiddel
Floor jack
Jack står
sager-all
Nøkler
skrutrekker
Vis mer Instruksjoner
en

Heve lastebilen slik at du har enkel tilgang til hele understellet på bilen. Løft med et gulv jack til en høyde som du kan få under lastebilen og arbeid. Senk vekten av lastebilen opp på fire bukker plassert under rammeskinnene å tåle vekten av lastebilen sikkert på plass under fjerning av det gamle eksosanlegget og installasjon av den nye, oppgraderte eksos.
2

Løsne katalysator flensboltene og gratis foran eksosrør fra baksiden av eksos og lyddemper rør (cat-back). Fjern flens er festeboltene og holde til side. Baksiden av eksosen blir nå skilt fra forsiden, og henger fritt ned fra sin eksos pendler plassert langs lengden av de eksisterende avgassrør. Finn hver hengeren som du gjør deg veien til eksosrøret av eksos.
3

Skjær den eksisterende eksos slangen på et punkt før den siste eksos henger. Kuttet skal være laget slik at selv etter at røret har blitt kuttet hele veien gjennom, er bitene fortsatt suspendert etter sine individuelle kleshengere. Kutte eksosrør av først er viktig fordi det er den ett stykke som må arbeidet ut over aksel og har en stor sving i det gjør det vanskelig å manipulere.
4

Smør eksos henger vil olje. Disse bøyler har en armatur med en konisk formet ende som holder avgasser fra å gli av enden av hengeren. Eksosen rørene har en arm med et rør som glir over kjegleformen på hengeren som holder den på plass. Eksosen arm og rør er foret med gummi for å absorbere støt. Smør gamle avgassrøret og trekk eksos arm ut av hengeren for å frigjøre enderøret som har blitt kuttet løs fra resten av eksos. Manøvrere eksosrør over bakakselen og løsner fra under bilen. Resirkulere når den skal kastes.
5

Move under lastebilen til neste eksos henger. Gjenta den samme prosessen for å kutte eksos på et sted hvor stykket skal fortsatt henger på plass etter kuttet er gjort. Smør eksos henger med olje og trekk eksos fri fra hengeren. Fortsette å kutte, olje, og fjerne resten av cat-back eksos system som blir erstattet. Brikkene skal inneholde eksosrør, eksos rør med lyddemper, og mid-system eksos røret.
6

Heng den nye cat-back eksos system under lastebilen ved hjelp av fabrikken eksos kleshengere og noen olje å presse den nye eksos armer og rør med gummi foringer til den eksisterende Ford eksos kleshengere. Starter fra eksosrøret, manøvrere rørene over bakakselen og henge. Eksospotte og mid-systemet vil bli hengt deretter koblet med eksos band som fester hver ende sammen.
7

Hold hver rørknutepunkt sammen ende-til-ende og pakk den med en eksos band med to fester festene . Slå festene med klokken for å stramme. Bruk en frem og tilbake stramme teknikk for å få en jevn påføring av trykk rundt de to rørene og flytte til neste kryss. Anbefalt dreiemoment for eksos band er omtrent tretti pounds av press. Dette gir en sikker forsegling uten og bøye eller skade på røret som kan resultere i en fremtidig eksos lekkasje.
8

Koble cat-back eksos-systemet til eksisterende katalysator med den nye flensen slutten av den oppgraderte eksos tilkobling til eksisterende flens av dagens katalysatorer. Erstatt noe eksos pakning som kan ha blitt brukt til å forsegle eksos til omformere og skru til flensen holdebolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140469.html

Previous:
Next:

Trucks