Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Peterbilt Interiør Ideas

I 2009 introduserte Peterbilt tre nye interiørløsninger for sin on-highway og yrkesrettet lastebiler. De nye interiørdesign idé alternativene bruker farge og materiale for ulike nivåer av luksus, kostnader og effektivitet. Alle de nye interiørene legge farge direkte inn i dashbordet for å unngå ferdig filtrert og peeling. Peterbilt gjør lastebiler i flere markeder, som over-the-road, on-motorveien, konstruksjon, middels kraftig og kommunale. Platinum Interiør

Platinum Interiøret er den mest luksuriøse alternativet. Det har ripebestandig paneler på dashbordet i en dyp koksgrå som reduserer gjenskinn og er mer lysekte enn tidligere interiør. De nedre dash paneler er en tre korn mønster som gir interiøret en rik følelse. Tre korn kan selges til ettermontering eksisterende streker også. Platinum interiøret har premium dør pads, GPS navigasjon og et høykvalitets lydsystem. Kontrollene er ergonomisk, betyr at de er plassert innenfor rekkevidde for sjåføren og er enkle å betjene. Vinduskontroller, låser og speil kontroller er i tomtene i førerhuset, og LED-lampene på dashbordet kutte ned på føreren og belastning på øynene. En ny og forbedret HVAC system opprettholder inneklima.
Prestige Interiør

The Prestige Interiøret er moderne og mest kostnadseffektive idé. Som Platinum interiør, har Prestige mørk koksgrå farge, ripebestandig dash paneler som reduserer gjenskinn og er mindre sannsynlig å vise smuss og støv. De nedre dash paneler er laget for å matche den eksakte fargen på interiøret, er den fargen som er valgt. Prestige interiør tilbyr noen ergonomiske funksjoner som LED dash lys ment å redusere driver tretthet, lett tilgjengelige sete justerbar og en turnstalk med flere funksjoner. Den nye og forbedrede HVAC systemet kommer også i Prestige interiøret.
ProBilt Interiør

Designet for alvorlig robust effektivitet, er ProBilt interiør ideell for lastebiler som krever holdbarhet på grunn av krevende jobber. Trekull grå dash paneler gir et renere utseende som ikke viser skitt og støv like lett som en tradisjonell dash. Det reduserer også gjenskinn for sjåføren. Den ProBilt interiør fokuserer på brukervennlighet med fem grip håndtak, en ergonomisk pedal pakke og Peterbilt Electronic service Analyst (ESA). En ESA forbedrer vedlikeholdet av lastebilen elektriske system ved å isolere og sensorer for mindre nedetid, ifølge Peterbilt nettsted. Den ProBilt interiøret har også den nye HVAC system som er ment å gi bedre cab oppvarming og kjøling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140750.html

Previous:
Next:

Trucks