Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en 3500 Chevy Truck Belt

Skifte beltet på en 3500 Chevy lastebil krever en annen ruting prosessen for annen modell-årene. 3500 Chevy lastebil kommer utstyrt med følgende motorer: 4,3 liter, 4,8 liter, 5,0 liter, 5,3 liter, 5,7 liter, 6,0 liter, 6,2 liter, 6,6 liter, 7,4 liter og 8,1 liter. Hver motor har en annen belteføring prosess. Nøkkelen er å vite hvilken vei beltet rutes og hvor beltestrammeren er plassert. Du trenger
Socket satt
1/2-inch stasjonen pull bar
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og finn beltet ruting diagrammet på toppen av viften liksvøpet. Hvis det ikke er belteføring diagram, ta en penn og notisblokk og trekke ut den nøyaktige retningen beltet rutes over skivene.
2

Finn beltestrammeren. Beltestrammeren på 4,3, 5,0 og 5,7 liter er plassert rett under dynamoen. Beltet strammeren på 4.8, 5.3, 6.0 og 6.2 liter er på den øverste forkant av motoren direkte til venstre for remskiven. Beltestrammeren på 6,5 liter er plassert på forsiden midtre delen av motoren, og den beltestrammeren på 6,6 liter motoren er plassert helt til venstre side av motoren omtrent halvveis opp. Beltestrammeren på 7,4 liter er plassert rett under dynamoen, og beltestrammeren på 8,1 liter er rett til høyre for midten vannpumpe trinse.
3

Plasser skralle med riktig størrelse kontakten på skruehodet i midten av beltet strammer. For å dempe spenningene på beltestrammeren på alle motorstørrelser unntatt 8,1 liter, slår beltestrammeren klokken. For å dempe spenningene på beltet på 8,1 liter, slår beltestrammeren klokken.
4

Skyv beltet ut av beltestrammeren skyv beltet ut av de resterende trinser. Trekk beltet ut av motorrommet og sett den til side.
5

Plasser den nye beltet inne i motorrommet. Sett beltet på bunnen Veivakselremskive først, deretter følger beltet ruting diagrammet for ruting beltet på tvers av de resterende trinser. Forlate beltestrammeren for sist. Dette vil gjøre det enklere for deg å sette beltet på beltestrammeren med en hånd mens du holder strammeren med den andre.
6

Bruk pull bar og kontakten for å avlaste spenningen ut av beltet strammer skivene. Remmen på beltestrammeren nøyaktig slik det fremkommer av belteføring diagrammet. Slipp deretter beltestrammeren slik at beltet strammer skivene vil sette riktig mengde spenningen på beltet.
7

Inspiser beltet for å sikre at beltet er akkurat rutet som i diagrammet, og at beltet er helt på plass i skivene.
8

Start motoren og inspisere belte som motoren er i gang. Pass på at beltet går jevnt på beltestrammeren. Pass også på at beltet holder seg på plass i trinsene mens motoren er i gang. Slå av motoren og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140859.html

Previous:
Next:

Trucks