Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre ventildekselpakning på en Chevrolet Silverado

The Chevy Silverado pickup ble innført i 1975 som det høyeste linjen i C /K Pickup. C /K betyr at Silverado er en 4x4 bil. Motorene på disse lastebiler variere fra en 4,3 L, 4,8 L, 5,3 L og 6,0 L V6 og V8-motorer. Ventilen dekker er metall rektangulære-formet deksler øverst til høyre og venstre side av motoren. Ventilen dekker kjører lengden på motoren og kan ikke bli savnet. Antallet bolter som fester dekslet til motoren vil variere mellom motorstørrelser. Nesten alle Silverado eier med en grunnleggende kunnskap om denne lastebilen kan fullføre denne jobben i omtrent en time. Du trenger
Ratchet satt
Thin metallskrape
to nye ventil dekke pakning
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Parker Chevy Silverado på flat mark og åpne panseret. Finn både ventil dekker på toppen av motoren. Hvis motoren er varm eller varm, la den avkjøles før du fortsetter.
2

Fjern boltene som fester ventilen dekker til motoren med skralle sett. Trekk ventildekslene av toppen av motoren. Finn ventildekselet pakninger på kanten som kobles til motoren.
3

Skrap pakningene av av både ventil dekker bruk av tynt metall skraper. Sørg for at bare metalloverflaten på dekselet kanten er synlig, slik at du vet at alle gamle pakningen er helt fjernet.
4

Peel papiret dekselet på kanten av en av de nye ventil dekke pakning . Plasser det nye pakningen på kanten av en av dekselet som kobles til toppen av motoren. Pass på at pakningen ikke overlapper med kanten av dekselet på hver side. Gjenta på den andre dekselet.
5

Erstatt ventil dekker til motoren og erstatte de fester boltene til de dekker. Stram Silverado sin ventil dekke sikringsboltene til dreiemoment spesifikasjoner for den bestemte lastebil med momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140384.html

Previous:
Next:

Trucks