Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner en Pickup Truck Box

En pickup lastebil er bygget for utilitaristisk formål, og er arbeidshesten for mange av USAs bilparken. På grunn av at mange mennesker liker å tilpasse sine lastebiler i en eller annen måte, som passer deres formål. For eksempel kan noen mennesker ønsker å fjerne den tradisjonelle lastebil seng for en flatbed eller et verktøy seng. For å gjøre det, må du først fjerne aksjen seng, eller boks, som det kalles. Dette er ikke en manns jobb, men det kan gjøres hjemme med håndverktøy. Du trenger
Phillips-skrutrekker
3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter
1-3 assistenter
Sagkrakker
Vis flere instruksjoner

1

Åpne bakluken på lastebilen. Bruk Phillips-skrutrekker for å fjerne baklysene fra sengen av lastebilen, og deretter plassere dem til side. Kjør ledningene for belysningen tilbake gjennom sengen av pickup og ned på bakken, slik at når du løfter sengen opp, er ledningene helt ut av veien.
2

Åpne gassen dør og skru fra hverandre gassen filler halsen fra sengen, med 3/8-inch skralle og socket. Når det er koblet fra, skyver filler halsen på innsiden av sengen slik at den er ute av veien.
3

Crawl under sengen og skru fra hverandre boksen fra rammen ved hjelp av 3/8 -tommers skralle, forlengelse og stikkontakter. Avhengig av lengden på sengen og størrelsen på lastebilen, hvor som helst fire-åtte bolter vil sikre boksen, og disse boltene skal ha tilgang hull gjennom rammen, slik at de kan fjernes enkelt.
4

Legg de sagkrakker motsatt sengen, slik at når du løfter sengen ut av lastebilen, kan du sette den på sagkrakker. Du vil at dette skal være praktisk, så plass dem som best du kan.
5

Place deg selv og dine hjelpere rundt sengen av lastebilen, slik at du kan fordele vekten av kjøretøyet blant alle av deg. Løft sengen opp, ved hjelp av bena, og flytte det ut av rammen og inn på sagkrakker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140657.html

Previous:
Next:

Trucks