Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Higher Springs Raise Your Truck?

Høyere fjærer kan spille en stor rolle i å øke høyden på lastebilen. De fleste lastebil eiere som ønsker å øke sin lastebiler høyde kjøpe en "lift kit". Dette omfatter andre deler i tillegg til fjærer som hever bilen, for eksempel struts, sjokk og ekstra ramme modifikasjoner. Noen lastebil eiere velger å heve sine lastebiler for utseende, mens andre gjør det for å få mer klaring. Suspensjon Lift Kit
p Det er mulig å heve suspensjonen av en lastebil ved å erstatte foran og bak bladfjærer og sjokk med en suspensjon lift kit. Dette åpner for større dekk som skal plasseres på kjøretøyet, også resulterer i større klaring mellom bakken og akslene.
Cost
p Hvis du er ute etter å heve høyden på lastebilen, så suspensjon lift kit er veien å gå. Det koster mer enn en body lift kit, men gir også større heighth og rydding. Standard lift kits kommer i 4 - og 6-tommers størrelse, men ekstreme kits kan gå så høyt som 18 inches. Dette er ikke for daglig bruk på vei og er mer for visning lastebiler.

.

Hensyn

Før du bestemmer hvor høyt å løfte lastebil mener at jo høyere du kommer, jo mer vil det påvirke håndteringen av lastebilen. Den høyere tyngdepunkt kan gjøre det mye mindre stabilt. Når man tar opp din lastebil noe høyere enn 4 inches du trenger for å gi sikkerhet og håndtering av noen alvorlig tanke.
Taller Dekk

Husk at når du installerer større dekk, spesielt de mer enn to størrelser større, at både speedometer og odomoter vil være ikke være nøyaktig. Re-gearing bakenden er mulig ved hjelp girutveksling diagrammer som tar hensyn til større dekk.
Typer

Heve sett varierer, avhengig av produsent, sammen med kostnadene. Husk at lift kit er en liten del av kostnadene, og sørg for å legge i kostnadene for nye, større dekk, og re-giring. Løfte lastebilen kan lett koste så mye som $ 2000, selv om lift kit bare koster et par hundre dollar.
Installasjon
p Det er best å ha en profesjonell installere heisen kit, med mindre du har spesielle ferdigheter som trengs. Husk og sjekk alle nybilgarantiene før du installerer et kit, fordi det vil mest sannsynlig føre dem. Sjekk også med ditt forsikringsselskap for noen avgift endringer som måtte oppstå fra modifisering av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140356.html

Previous:
Next:

Trucks