Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Frontlastemaskin Hydraulikk Feilsøking

Front-end lastere bære, løfte og sette løse materialer: sand, jord, stein, steinbrudd slagg, kull, malm og mange andre lignende belastninger. Front-end loader trenger enorm kraft til å løfte og vippe bøtte plassert ved enden av to lange armer. En drevet hydraulisk system (eller krets) gir den nødvendige kraft til å løfte ikke bare lasten, men også vekten av bøtten og armer. Når det er problemer med hydraulisk kraft, er det tre viktigste komponentene for å inspisere for problemer: hydraulisk pumpe, høytrykks-hydraulikkrør og hydraulisk betjent stempel. Pump

Den hydrauliske pumpen på en front-end loader ligger enten i den fremre delen av motorrommet eller under førerhuset. Motoren produserer elektrisk kraft til drift av pumpen. Hydrauliske pumper skal være helt tett og lekkasje fri, store mengder dam hydraulikkvæske kan bety selene rundt forskjellige montering er ikke lenger tett. Dessuten har pumpesammenstillingen en stor beholder festet til den hydrauliske fluid-filteret. Endre filter er regelmessig et must for å opprettholde optimal effekt i hydraulikksystemet.
Hydrauliske Lines

En front-end loader har forskjellige bevegelige deler der de hydrauliske linjene må koble til. En kombinasjon av hard glødet stålrør og høytrykks gummislanger bære det hydrauliske fluid til stempelet, så lavt trykkledninger returnere fluid til pumpen. Pass på at alle linjene er lekkasjefri. Bevegelige slanger er spesielt utsatt for gnaging få krympet. Sjekk slangene for blanke områder der konstant gnagsår er jevne overflaten - disse områdene kan tyde på en fremtidig trøbbel spot. Prøv å pad eller beskytte slangen delen fra ytterligere skade.

De hydrauliske linjene er koblet i hver ende med rustfrie høytrykks fittings. Sørg for at alle beslag er stramt og lekkasjefri. Hvis en passende mislykkes, ikke prøv å reparere det - det må skiftes ut. Trykket hydrauliske kretser tåle nesten garanterer en fix vil mislykkes raskt
Piston

hydraulisk stempel gjør arbeidet;. Langsom og uregelmessig stempel handling er den mest åpenbar indikator på hydrauliske krets problemer. Front-end lastere kan ha opptil åtte stempler (fire på hver side) betjening av løftearm, bøtte, et dreiepunkt (så ladd bøtte kan slå) og side støttebeina. Forhindre forurensende materiale fra å komme inn i stempel og sylinder forsamlingen med stramme seler. Hvis stemplene begynner å miste respons til kontroller det kunne bety en hydraulisk trykktap på grunn av utette slanger, koblinger eller seler. Dessuten kan eventuelle bulker eller tæring i stempel og sylinder forårsake hindret handling. Reparere eller erstatte slike skader straks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140355.html

Previous:
Next:

Trucks