Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spray på Bed Liner Fakta

Spray-on truck bed liners gjør det enkelt for lastebil eiere å beskytte sine investeringer. Spray-on liners kan brukes av profesjonelle eller lastebil eieren med en rekke av gjør-det-selv-sett. Spray-on bed liners beskytte lasteplanet mot skader på grunn av sol, regn og andre kjemikalier som kan komme i kontakt med sengen. Typer

Spray-on bed liners er laget av polyuretan elastomermaterialer som gir et høyt nivå av motstand fra mange elementer. Mange typer spray-on liners kan brukes av fagfolk i løpet av minutter. Den totale tørketid for spray-on foringer er vanligvis tre timer før lasteplanet kan brukes.

En annen type spray-on seng liner er lik den type fagfolk bruk, men er for selv-søknad. Gjør-det-selv-spray-on bed liners er en praktisk måte å få den beskyttelsen du trenger for lastebil til en lavere pris, men instruksjoner må følges nøye for å unngå eventuelle tynne flekker eller materielle sprayet på andre områder av lastebilen.
fordeler

Trucker eiere vil få mange fordeler fra å velge en spray-on bed liner. Disse liners gi en permanent løsning på bulker, riper og rust. Den elastomer materiale tilveiebringer også en motstandsdyktig overflate. Sengen liner vil være bestandig overfor vann og kjemisk korrosjon. I motsetning til andre typer bed liners, spray-on liners ikke kan skifte og flytte ut av sted. Mange farger og utførelser er tilgjengelig for å legge til en egendefinert utseende til lastebilen.
Hensyn
p Hvis du velger en spray-on bed liner materiale i andre farger enn sort, bør rutinemessig vedlikehold utføres for å opprettholde glansen i farge. Mange farger som rødt og hvitt vil raskt svekkes til en grå farge med langvarig soleksponering.

De som arbeider med en gjør-det-selv-kit bør også være forsiktig med å få materialet på huden. Når polyuretan-tørker, er det vanskelig å fjerne fra huden. DIY kits bør sprayes på jevnt og unngå sammenslåing. Tykkere flekker kan sprekke under tung vekt.
Cost

Den totale kostnaden for å bruke en spray-on bed liner til lastebilen din vil avhenge av om du bruker en profesjonell tjeneste , hva merkevaren av spray-on produkter bruker du og størrelsen på lasteplanet. En profesjonell tjeneste vil vanligvis belaste $ 300 til $ 600. Prisen vil avhenge av størrelsen av sengen og om man velger å belegge også over rekka av sidene. Gjør-det-selv-sett koster $ 90 - $ 150. En enkelt Quart av belegget er ca 30 dollar.
Warning

bed liner må være helt tørt før du går på det eller sette materialer på toppen av det. Hvis det ikke er tørr, vil reparasjoner må gjøres til de våte flekker, noe som kan føre til en ujevn overflate hvis ikke reparert av en profesjonell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140549.html

Previous:
Next:

Trucks