Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Gaffeltruck Driver sertifisering

For å lovlig kjøre en gaffeltruck i de fleste arbeidsmiljøer, må en operatør gjennomgå en driver sertifiseringsprosessen stavet ut av Occupational Safety and Health Administration. The Occupational Safety and Health Administration (OSHA) retningslinjer tillater arbeidsgivere å sette sammen treningsprogrammer som gir mening for sine arbeidsplasser ved ikke å sette tidskrav på treningsfeltet. Foredrag-Style Training

OSHA krever at truckfører sertifisering opplæring begynne med foredrag stil opplæring, for eksempel i et klasserom. Denne treningen består av informasjon om gaffeltruck operatøren skal kjøre, inkludert størrelsen på bilen, bæreevne og generelle sikkerhetstiltak. Klasseromsundervisning kan omfatte skriftlig og /eller muntlig eksamen på trener skjønn.
Overvåket Kjøring

OSHA krever at gaffeltruckføreren trenes opp til å kjøre på det utstyret de vil være drift, i miljøet vil de skal kjøre. For å bli sertifisert, må sjåføren lære å kjøre den spesifikke type gaffeltruck hun skal kjøre på arbeidsplassen, og hun må lære å gjøre det med miljømessige faktorer som terreng, gang-og biltrafikk og strukturer som samsvarer med miljøet hun skal kjøre i.
Oppfriskningstrening

Når en driver fullfører klasserommet og veiledet kjøring trening, kan han bli sertifisert. OSHA krever at han får regelmessig repetisjonsøvelser for å minne ham på noen av de tingene han kan ikke takle på en dag-til-dag basis. Hvis han driver en gaffeltruck ofte, kan hans repetisjonsøvelser være primært klasserommet informasjon. Hvis ikke, kan han bli pålagt å gjøre noen veiledet kjøring. OSHA ikke staten spesifikt hvor ofte en driver må få repetisjonsøvelser, men datoene for repetisjonsøvelser må noteres på sertifiseringen sin.
Overføre sertifisering

Fordi hver arbeidet miljøet er annerledes, betyr sertifisering ikke overføre fra jobb til jobb. Hvis en truckfører flytter til en ny jobb, må hun bli re-sertifisert i det nye miljøet. På grunn av hennes tidligere å ha blitt opplært, sertifiseringsprosessen er kanskje ikke så lang som den første gangen, men hun må være sertifisert av ny veileder.
Unntak

OSHA krever ikke truckfører sertifisering for folk som kjører Class VI (trekkvogn) eller klasse VII (ulendt terreng) gaffeltrucker i en landbruks setting. Operatører trenger å få en sertifisering hvis du kjører en klasse VI eller VII gaffeltruck i et industriområde, bygging eller logge innstilling, eller andre miljø som ikke er beregnet for landbruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140404.html

Previous:
Next:

Trucks