Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Gaffeltruck Driving Sertifisering

For å bli sertifisert til å drive en gaffeltruck, en operatør må oppfylle krav til opplæring lagt ut av Occupational Safety and Health Administration. Denne treningen består av foredrag eller klasserom-stil trening, veiledet kjøring og periodiske repetisjonsøvelser. Det konkrete innholdet i opplæringen, og hvor mye tid til føreren er sertifisert varierer fra arbeidsplass til arbeidsplass. Klasserom Training

Lecture-stil klasseromsundervisning er første skritt i å bli sertifisert til å drive en gaffeltruck. En operatør lærer spesifikasjonene til lastebilen hun skal kjøre, inkludert strømkilden, det være seg diesel, propan eller et batteri, hvordan å fylle bensin eller lade bilen, og sikkerhetstiltak som er spesifikke for gaffeltruck hun skal kjøre. Occupational Safety and Health Administration (OSHA) ikke plasserer et krav til antall timer i klasserommet, men muntlig og /eller skriftlig tester kan være en del av opplæringen.
Overvåket Driving

Operatøren lærer ved å kjøre hver type gaffeltruck han skal operere på arbeidsplassen. Veiledet kjøring må omfatte selve miljøet der føreren skal operere gaffeltruck, inkludert nærliggende fotgjenger og kjøretøy trafikk, terrenget der han skal kjøre, og blant de strukturene vil han skal kjøre, inkludert lager sideskip med hyller. OSHA ikke plassere et minimum antall tilsyn kjøring timer på operatøren, det er opp til veileder å avgjøre når sjåføren har vært trent
Oppfriskningstrening
.

Når føreren har fullført klasserommet og veiledet krav til opplæring, er hun sertifisert til å kjøre gaffeltruck. Hun må imidlertid fullføre periodisk repetisjonsøvelser for å sikre at hun opprettholder sin kunnskap om utstyret, spesielt de sikkerhetsmessige hensyn. OSHA sier ikke hvor ofte trening må gis, eller hva det skal bestå av. Hvis sjåføren regelmessig driver en gaffeltruck, består repetisjonsøvelser vanligvis hovedsakelig av klasseromsundervisning. Hvis operatøren ikke kjøre en gaffeltruck ofte, vil repetisjonsøvelser inkluderer noen veiledet kjøring.
Overføre sertifisering

Mens førerens kunnskap vil selvsagt følge ham fra jobb til jobb, hans sertifisering ikke, fordi hver arbeidsmiljø er unik, og han kan være i drift ulike typer gaffeltruck i sin nye jobb. Han må da bli re-sertifisert hvis han flytter til en ny jobb. Fordi han har noen forkunnskaper, kan det sertifisering komme raskere enn det gjorde første gang.
Unntak

OSHA krever ikke folk som opererer i klasse VI (trekkvogn ) og klasse VII (ulendt terreng) gaffeltrucker i landbruket innstillinger for å motta truckfører sertifisering for å drive maskineriet på en gård. Men de opererer disse løfte lastebiler i industrielle, må bygging, logging eller andre miljøer være sertifisert på de riktige maskiner i riktig miljø.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140403.html

Previous:
Next:

Trucks