Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Chevy Avalanche Typer

The Chevy Avalanche er en av de mest allsidige biler tilgjengelig for mennesker med en aktiv livsstil. The Avalanche kombinerer nytten av en pick-up truck med komforten til en SUV, noe som skaper et vakkert multi-funksjonelle kjøretøy. Tilsetningen av mid-porten tillater eieren å gå fra en SUV til full størrelse pick-up i løpet av minutter. Alle Avalanche modellene har integrert top-boks lagring med tre stykke låsbare deksler. Chevy Avalanche LS

The Avalanche LS er den mest grunnleggende modellen tilgjengelig. LS leveres som standard med en Vortec 5.3L V8 motor som genererer 320 hestekrefter og vedlikeholder 335 lb.-ft. dreiemoment. LS er også utstyrt med en sekstrinns automatgir og premium jevn ride suspensjon. Denne modellen leveres standard med forsetet montert og hode-gardin sidekollisjonsputer sammen med stabilitet og traction kontroll for sikkerhet. Interiøret er utstyrt med klut seter, OnStar, CD/MP3 spiller, XM radio, og en USB-port med plug-and-play-funksjonalitet gjennom stereoanlegget. LS kan oppgraderes til å omfatte navigasjons-støtte, Bluetooth evner og automatisk låsing bakre differensial.
Chevy Avalanche LT

The Avalanche LT er mid-grade modell og også kommer med en Vortec 5.3L V8 motor med en sekstrinns automatisk girkasse. Smooth ride suspensjon og automatisk bakre differensialsperre er standard for denne modellen. LT bærer forsetet montert og hode-gardin sidekollisjonsputer sammen med stabilitet og traction control som sikkerhet. LT har skinn bøtte sitteplasser i sitt interiør med seks-veis elektrisk justering og to sone automatisk klimaanlegg kontroller. LT leveres som standard med strøm justerbare pedaler, ekstern starter systemet, OnStar, Bluetooth, CD/MP3 spiller, XM radio, Bose høyttalersystem og USB-port. LT kan oppgraderes med navigasjonsutstyr støtte. Den Z71 off-road suspensjon pakken er tilgjengelig på forespørsel.
Chevy Avalanche LTZ

The Avalanche LTZ er top-of-the-line modellen. Den LTZ har samme motor og girkasse som LS og LT med oppgraderinger i suspensjonen. Sikkerhetsfunksjonene omfatter forsetet montert og hode-gardin sidekollisjonsputer sammen med stabilitet og traction control som med LS og LT-modeller. De fleste av oppgraderinger for denne modellen inngår i interiøret, med XM NavTrack og navigasjonsutstyr radio pakke. Passasjeren Området byr skinn bøtteseter med 12-veis elektrisk justering, oppvarming og kjøling foran sitteplasser, og oppvarmede bakseter. Den LTZ har Ultrasonic Rear Parking Assist og et ryggekamera system. OnStar, Bluetooth, XM radio, CD/MP3 spiller, justerbare pedaler, USB-port, Bose høyttalersystem og takmonterte bagasjestativ side rails er alle standard på denne modellen. Den Z71 off-road suspensjon pakken er tilgjengelig på forespørsel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140691.html

Previous:
Next:

Trucks