Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan rengjøre EGR Ventil på en 1995 Toyota firesylindret Pickup

i eksosgassen resirkulering ventil, ofte kalt EGR ventil, er en kritisk komponent i din Toyota pickup lastebil sitt eksossystem. Ventilen primære oppgave er å styre motorens eksos inn i motoren inntaksmanifold, hvor luften avkjøles. Når EGR ventilen blir skitten på grunn av sot, blir luften ikke effektivt regissert og kan føre til at Toyota overopphetes samt mislykkes en inspeksjon utslipp test. En lokal mekaniker kan rense EGR ventilen, men for å spare tid og penger, kan du rengjøre ventilen selv med forgasser renere. Du trenger
Stikknøkkel
Forgasser rengjøringsmidler
Stålbørste
Clean rag
Vis flere instruksjoner
en

Slå av Toyota av og tillate bilen for å kjøle seg ned etter en halv time. Dette gjør at motoren og komponenter for å kjøle seg ned, forebygge brannskader.
2

Åpne panseret av Toyota ved å trekke hetten utløserspaken i bilen. Hetten Utløserhåndtaket er plassert under rattet på førersiden.
3

Finn EGR ventilen under panseret. På Toyotaer, er ventilen plassert på førersiden av motoren inntak manifold. Hvis det er nødvendig, kan du se Toyota brukerveiledningen for mer informasjon.
4

Bruk en pipenøkkel til å løsne og fjerne de fire skruene som holder ventilen på plass. Fjern EGR ventilen fra manifolden ved å løfte ventilen av. På grunn av overdreven karbon oppbygging, kan ventilen krever litt kraft for å fjerne.
5

Rengjør EGR ventil ved sprøyting forgasseren renere inne i ventilen og på ventildekselet. Bruk en stålbørste og ren klut for å fjerne overflødig sot og skitt. Fortsett å rengjøre ventilen inntil ventilen beveger seg jevnt.
6

Spray forgasserrens på ventilen montere på motoren inntak manifold. Rydd vekk rusk og skitt med stålbørste og fille.
7

Sett EGR ventilen på ventilen mount på manifolden. Installere boltene og trekk til med pipenøkkel for å sikre at ventilen er på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140820.html

Previous:
Next:

Trucks