Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Motvekt Forklift Trening

The Occupational Safety and Health Administration (OSHA) krever at alle som kjører en motvektstruck motta klasserommet eller foredrag stil opplæring samt komplette et veiledet kjøring kurs, i tillegg til periodiske repetisjonsøvelser. Det er ingen minimum tidskrav for klasseromsundervisning eller veiledet kjøring, og heller ikke er en frekvens mandat for repetisjonsøvelser. Motvektstrucker

En motvektstruck er en gaffeltruck som balanserer sin last med vekten av lastebilen. Gaflene er i en fast stilling - som er, går de opp og ned men ikke dreietapp - og parallelt med truckens legeme. OSHA krever at operatører som skal kjøre motvektstrucker på jobben trenes på lastebiler og i miljøet der de vil være i drift.
Klasseromsundervisning

Klasserom eller foredrag stil trening inneholder informasjon om lastebilen sjåføren skal kjøre, med spesifikasjoner som høyde, vekt og nyttelast; hvordan til drivstoff eller lade gaffeltruck, avhengig av tid på motoren, og alle truck-spesifikk sikkerhetsinformasjon for eksempel hvor å stå når de går rundt lastebilen. Det er ingen minimum tidskrav, men muntlig og /eller skriftlig test er en del av klasseromsundervisning.
Overvåket Kjøring

gaffeltruck operatør må lære å kjøre den motvektstruck under tilsyn. Dette veiledet kjøring må foregå i et miljø som gjenspeiler miljøet sjåføren skal kjøre i, inkludert type terreng hun skal kjøre på, hvilke typer omkringliggende strukturer i nærheten, og lignende kjøretøy og gående trafikk. Det er ingen minimum antall timer operatøren må kjøre under tilsyn.
Oppfriskningstrening

OSHA krever at motvekt gaffel drivere motta periodiske repetisjonsøvelser. Etaten spesifiserer ikke hvor ofte denne opplæringen skal skje eller hva innholdet skal være. Dersom en aktør driver regelmessig, er repetisjonsøvelser sannsynlig å inkludere flere klasserom-stil trening. Hvis hun ikke kjøre en gaffeltruck ofte, kan det være under oppsyn kjøring under repetisjonsøvelser.
Overføre sertifisering

En sjåfør kan ikke overføre sin sertifisering fra en gaffeltruck trening skole eller fra en tidligere jobb. I stedet må hun gjennomgå re-sertifisering under tilsyn av den nye arbeidsgiver. Hvis hun kjørte en motvektstruck i sin forrige jobb, kan hun være i stand til å bare bli testet i sine nye omgivelser uten en fullstendig omskolering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140409.html

Previous:
Next:

Trucks