Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor å Endre bakaksel smøremiddel i en Dodge Ram

De bak differensialer trenger vedlikehold akkurat som motor og girkasse. Væsken i bakre differensial beskytter bakenden tannhjul og aksler fra å brenne opp. Vil olje strømme fra det bakre differensial til begge drivaksler for å holde de bakre hjulene. Hvis væske lekker ut av den bakre differensial, kan det brenne opp de bakre differensial tannhjul og med bryte akslene. Du kan endre den bakre differensial akselolje selv med bare en skralle og en plastflaske med 80/90 girolje. Du trenger
3/8-inch skralle
Socket satt
Flat skrape
New bakre differensial pakning
Red høy temp silikon
80/90 girolje
Oil fange pan
Shop rag
Vis flere instruksjoner
en

inn en olje fange pan under bakre differensial.
2

Fjern alle bortsett fra én av boltene som holder den bakre differensial på bakakselen bolig med en skralle og en 13 mm stikkontakt. La den øverste bolten på plass, slik at differensialdeksel vil forbli på huset mens oljen renner.
3

Fjern den siste bolten og sett den differensial dekselet til side.

4

Skrap den gamle differensial pakningen med en flat skrape og tørk overflaten av differensialhuset rent med en butikk fille.
5

Sett en perle av rød høy temp silikon rundt den bakre differensial dekselet deretter plassere den nye pakningen over silikon. Sørg for at alle hullene oppstillingen.
6

Fest bakre differensial dekselet tilbake på bakre differensial bolig med skralle og 13 mm-kontakten. Stram boltene ned i et vekslende rekkefølge inntil boltene er svært stramt.
7

Fjern torget bunnpluggen fra bakre differensial med en 3/8-inch skralle.
8

Sett tuten på 80/90 girolje flasken i det firkantede hullet og fylle den bakre differensial opp med olje til det begynner å strømme ut.
9

Sett den firkantede pluggen tilbake i den bakre differensial og skru ned sikkert med 3/8-inch skralle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140826.html

Previous:
Next:

Trucks