Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er farene ved Pickup bed liners?

Nye lastebiler kommer med ufôret senger. Siden sengene er ment for transport, folk kjøper ofte bed liners å beskytte finish. Liners kommer i en rekke typer og koste alt fra hundrevis til tusenvis av dollar. Mens bed liners tjene til å beskytte sengens maling og overflaten fra bulker, det er potensielle farer knyttet til å installere dem. Typer
p Det er to hovedtyper av pickup bed liners: spray-on og drop-in. Spray-on bed liners er laget av en type plast som kalles polyuretan (PU), som sprøytes inn i sengen av lastebilen for å gi et beskyttende belegg på maling og for å hindre bulker, riper og misfarging.

Drop-in bed liners er harde skall laget av plast. De er prefabrikkert å passe inn i sengene av pickups. Noen ganger er de montert på eller under sengen rail med små bolter eller skruer, andre ganger er de bare "falt i."

Du kan også kjøpe skreddersydde liners, som kan være laget av diamant-plate, aluminium eller tre.
Spray-On Farer

Når spray-on liners blir brukt til lastebil senger, er det PU fortsatt volatile. PU inneholder isocyanater, som er skadelige hvis de kommer i kontakt med hud eller hvis de blir inhalert. Du må bruke åndedrettsvern, beskyttende drakter og hansker for å hindre forurensning. Hvis du ikke er riktig kledd, kan du oppleve øye eller hudirritasjon, pustevansker, astmalignende symptomer, pusteproblemer og død.
Drop-In Farer

De viktigste farene forbundet med drop-in bed liners er for forbrukeren. Dette er ofte de minst kostbare bed liners, men det er ofte et problem med dårlig passform, noe som gir rom mellom liner og sengen av pickup. Hvis vannet siver inn, over tid sengen av lastebilen kan ruste og /eller mister maling. I tillegg, hvis en drop-in bed liner er ikke montert riktig på merke og modell av pickup, kan det potensielt fly ut av bilen mens bilen er i bevegelse eller, mer vanlig, pause fra gjentatt stress eller press på løs steder i sengen.
Consumer Tips
p Hvis du er bekymret for de potensielle farene ved pickup bed liners, vurdere om du trenger en. De fleste får pickups å transportere ting i sengen. Spør deg selv om du virkelig trenger sengen av lastebilen å være ren og bulk-fri. Hvis du ikke har planer om å hale mye i lastebilen sengen og slett som kjører lastebiler, så du trenger ikke å installere en seng liner. Husk også at en seng liner beskytter ikke helt lastebil seng uansett. Er bulker, riper, misfarging og rust fortsatt fullt mulig, selv med en liner.
Fordeler

Mens bed liners har noen farer, de er en god investering hvis valgt og riktig installert. De opprettholde verdien og tilstanden til lastebil seng, og noen vil si, gjøre bilen mer attraktiv for videresalg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140390.html

Previous:
Next:

Trucks