Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge Lights til Semi Trucks

En av de mest populære ettermarkedet tilleggene i dagens semi lastebil markedet er supplerende belysning. Dette multimillion dollar enterprise har blitt enda mer populært med bruk av lysdiode (LED) linje av belysning med sin lysere skjerm, lengre levetid og mindre ampere uavgjort på bilens ladesystem. Monteringen av disse lamper er imidlertid den samme som hvilken som helst konvensjonell 12-volts belysningssystemet, uavhengig av plasseringen på kjøretøyet. Du trenger:
lys
Roll av 12-gauge
Blue treveis inline splicers
Wire bånd
Metall skruer
3/4-inch rull med maskeringstape
Tenger
Screw driver selg Electric drill og litt
Vis flere instruksjoner
en

bestemme plasseringen og antall lys du ønsker å legge til kjøretøyet.
2

hjelp 3/4-inch maskeringstape, tape en eneste linje langs ruten valgt for ekstra belysning (hvis du monterer mer enn ett lys).
3

Bruk et målebånd for å bestemme avstanden mellom lys langs den maskerte bånd linje og merke tilsvarende. En svart tusjpenn vil fungere best på båndet.
4

hjelp lysets montering pakning som en mal, overføre hullene som må bores senere på båndet ved hjelp av markør. Hvis ingen Pakningen leveres med lys, lage din egen ved å trekke sine disposisjoner på papir for nøyaktig montering.
5

Bor de tre hullene for hver av lysene, to for festeskruene og en for ledningen.
6

Fjern tapen. Sett ledningen og fest skruene inn i boret overflaten for å montere.
7

Bruke tang og linje splicers, fest lys 'ledningen til inline12-gauge som vil drive den nye belysningen. Fest hver på rad mot strømkilden. Fest ledningene med wire bånd på alle mulige beliggenhet langs bilens førerhus.
8

Fest enkelt 12-gauge strømledningen til en lett ledning kilde i bilen ledningsnett. En enkel måte å gjøre dette på er å finne en av fabrikken montert lys nærmeste plasseringen av de nylig montert lys og spleise inn sin makt source.The nye lysene vil nå arbeide ut av dashbordet fabrikken lysbryter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140783.html

Previous:
Next:

Trucks