Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øke Traction på Steel lasteramper

En lasterampe er en struktur som brukes til å laste inn din motorsykkel, all-terrain vehicle, eller hagetraktor inn hevet sengen av en lastebil eller andre kjøretøy. Lasteramper kan være laget av tre, men hvis du trenger ekstra styrke og holdbarhet, kan du velge lasteramper laget av stål. Imidlertid kan stål lage en glatt overflate, særlig i våt tilstand. For sikkerhets skyld, kan det være i din beste interesse å øke trekkraft på stål ramper for å forhindre en ulykke ved lasting av tunge gjenstander. Du trenger
to så hester
to anti-slip trekkraft plate kits
Målebånd
Pencil
Drill bit satt selg Electric drill
Philips skrutrekker
Sandpapir
Oljebasert emalje
Paintbrush
Fin sand
Broom
Vis flere instruksjoner
en

Installer anti-slip trekkraft plater til ramper. Legge rampene over et sett med solide så hester. Mål lengden på hver rampe med et målebånd for å fastslå hvor mange trekkraft platene du trenger per rampe. (Merk: Traction plater vanligvis kommer som et kit med nok plater og maskinvare for en 8 meter lang rampe)
2

Legg de traction plater på oversiden av rampen, slik at de er sentrert innenfor bredden av rampen og jevnt i avstand fra ende til ende. Marker festehull i hver traction plate med en blyant på rampen overflaten under. Fjern platene.
3

Bor pilothull ved hjelp av en elektrisk drill gjennom blyantstreker i rampen. (Sjekk de traction plate retninger for riktig størrelse hull å bore.)
4

Start med den ene enden og plassere en trekkraft plate over den hullete montering hull. Fest platen med skruene som følger med platene og stram med en Philips skrutrekker i klokkens retning. Fortsette å installere de resterende platene på samme måte.
5

Bruk fin sand som en billig måte å gi trekkraft på stål ramper. Slip rampene med sandpapir og male dem med en oljebasert emalje. Jevnt spre et tynt lag av sand over den øvre overflate av rampen mens malingen fremdeles er vått. La malingen herde grundig. Feie enhver gjenværende sand fra overflaten av rampen før bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140421.html

Previous:
Next:

Trucks