Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik kjøper du en ny egendefinert Topkick Pickup

The GMC TOPKICK er en middels kraftig lastebil som kan endres til en rekke kommersielle programmer. En upfitter kan tilpasse den med en dump kropp, en allsidig plattform /stake kroppen som gjør at du kan bære alt fra husdyr til trelast, eller et verktøy /tjeneste kroppen med compartment lagring. Utility /tjenesten organer kan ha kirsebær plukkere eller luftkompressorer også. Folk i yrker som bygg og anlegg, frakt, handel, offentlig og verktøy kan finne dette et passende arbeid lastebil. Instruksjoner
Hvordan kjøpe en ny egendefinert Topkick Pickup
en

Bestem hva slags kroppen din nye pickup skal ha. Ditt kall vil mest sannsynlig avgjøre dette: Hvis du er i gruveindustrien, vil du kanskje en dump kroppen, hvis du er i VVS bransjen, vil du kanskje et verktøy /tjeneste kroppen, og hvis du er en rancher, kan det være lurt en plattform /stake kroppen.
2

Gå til GM Fleet hjemmeside gmfleet.com og sjekk ut Commercial Body Application Guide. Basert på det planlagte programmet, vil guiden fortelle deg de spesifikasjonene du trenger. For eksempel vil lengde og nyttelast være program-spesifikke.
3

Finn og gå til en GM forhandler. GM Fleet nettsted har en liste over forhandlere som du kan søke etter postnummer. Giveren vil være i stand til å vise deg forskjellige farger og nyttelast og gi deg finansiering. Kjøp en umodifisert basen Topkick som er kompatibel med din tiltenkte formålet.
4

Velg en GMC autorisert Special Vehicle Produsent (SVM) fra GM Fleet hjemmeside og legge til rette for basen Topkick å bli transportert til SVM og for SVM å tilpasse basen Topkick for det tiltenkte formålet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140520.html

Previous:
Next:

Trucks