Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Kjøretøy som brukes i konstruksjonen

For å fullføre en konstruksjon jobb lykkes, må du ha de riktige biler på hånden. Uten riktig utstyr og kjøretøy, kan du multiplisere den tiden som trengs for å fullføre jobben og sette arbeidstakere i fare. Det er noen biler som er nesten alltid funnet på store byggeplasser. Bulldozer

Bulldosere, også kalt gravemaskiner, er utstyrt med en stor kniv foran som er skarp nok til å skjære gjennom jorden og skyve ting fremover. Disse bilene blir brukt til å bryte gjennom rock, smuss og betong og flytte (bulldoze) materialet over bakken til et annet område. Frontskjærtet kan også løfte materialene opp fra bakken og sette elementene til et annet område.
Pickup Trucks

Mange bygningsarbeidere egne og kjøre lastebiler, fordi de er spesielt laget for å transportere store mengder byggematerialer. Planskanneren del av pickup lastebil kan holde og transportere en rekke elementer som brukes på byggeplasser, inkludert små maskiner, jackhammers, verktøy, treplanker, sekker med sement, gips og gulv. Den høye kapasitet og sterk hestekrefter av lastebiler gjør det lettere å hale disse tunge gjenstander.

Grabber

Grabber (en annen type gravemaskin) har en klo arm at føreren kan manøvrere for å komme ned i jorden for å grave et hull. Det ligner på en hoe at noen ville bruke i en hage å grave et hull til å plante noe, bare på en mye større skala. Disse bilene blir ofte brukt til å grave hull til en hustuft eller svømmebasseng.
Betongblander Trucks

betongblander er en annen viktig kjøretøy som brukes i konstruksjonen. Den er utstyrt med et stort kjegle-formet struktur. Kjeglen peker oppover i en 45-graders vinkel på baksiden. Betongen og vann tilsettes til innsiden av konusen, så viser det seg, og kjerner før betongen er godt blandet. Når du er ferdig, plasserer føreren lastebilen på ønsket sted hvor betong er nødvendig og øser blandingen gjennom et apparat på baksiden av kjøretøyet.
Transportvogn

Arbeidet gjøres på en byggeplass resulterer i mye søppel og skrot som må fjernes på slutten av prosjektet, er det et annet kjøretøy brukt i konstruksjonen en dumper. Den traktorgraver eller bulldozer operatør laster dumper med uønsket materiale. Når den er full, tar dump lastebilsjåfør lasten til et godkjent sted å losse søppel og rusk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140548.html

Previous:
Next:

Trucks