Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor å Endre Truck Tires

Dekk kan du trygt kjøre lastebiler og andre kjøretøyer i høy hastighet mens du beholder kontrollen. Dekk oppnå dette gjennom en kombinasjon av materialene de er laget av og luften de er fylt med, fungerer som en pute og gir trekkraft. På anledning dekk kan gå flatt eller "blåse ut" rendre du ikke klarer å betjene kjøretøyet trygt. Når dette skjer kan du endre din lastebil dekk ved hjelp av et reservehjul. Du trenger
Reservehjul
Jack
Lugwrench
Stor stein eller hjulet kile
Vis flere instruksjoner
en

Place lastebil i parken og sett på parkeringsbremsen. Hvis ikke på flat mark sted en stor stein eller hjulet kile bak en bakdekket mot downslope av veien.
2

Plasser jack i riktig posisjon og heve det før det er trygt under lastebil . Ikke hev lastebil opp fra bakken. Sørg for at jack base er flat på bakken. Se i bruksanvisningen for riktig jack plassering for lastebil.
3

Fjern hjulkapsel dekselet på dekket ved å lirke det løs med den flate enden av din hjulmutternøkkel. Hvis hjulmutternøkkel ikke har en flat ende, kan en flat skrutrekker fungere som en erstatning.
4

Løsne mutrene ved hjelp hjulmutternøkkel mens kjøretøyet er fortsatt på bakken. Hvis en lug mutter ikke vil løsne lett du kan bruke foten søke ekstra press på hjulmutternøkkel å "knekke" lug mutter. Ikke fjern slepe nøtter en gang løsnet.
5

Hev lastebil ved hjelp av kontakten til den flate dekk er helt utenfor bakken.
6

Fjern lug nuts hjelp den hjulmutternøkkel og lagre dem i den flate dekkets hjulkapsel for sikkerhets skyld.
7

Fjern flatt dekk og sett den til side.
8

Plasser reservehjul på rattet ved å matche opp hullene på dekket til hjulet studs, deretter skyve dekk på.
9

Plasser mutrene på dekk og bruk fingrene til å stramme dem nok slik at de holder på rattet studs.
10

Plukk en lug mutter og ved hjelp av hjulmutternøkkel, stram helt. Flytte med klokken rundt hjulet, hoppe til neste lug mutter og stram man følge den. Fortsett på i dette mønsteret før alle hjulmuttere er strammet.
11

Nedre lastebil til bakken med jack. Stram til mutrene fullføre dekkskift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140422.html

Previous:
Next:

Trucks