Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan gjøre en motor erstatning på en GMC Suburban

Motoren på GMC Suburban tar på enorm belastning, om Suburban er en tilhenger eller bare ridning nedover veien. Vekten av Suburban legger mye belastning på motor og girkasse, uansett hva. Motoren vil låse opp eller brenne ut litt tid gjennom hele livet av GMC Suburban, og du blir nødt til å fjerne motoren og gjenoppbygge eller erstatte den. Du trenger
Stor og liten plast beholdere
Wrench
Jack
Ratchet satt
Chain
Hoist
Replacement motor
Vis flere instruksjoner

en

Plasser en liten beholder under servostyring pumpe for å fange den væsken som du vil være drenering fra pumpen. Løsne mutrene på bunnen av pumpen med en skrunøkkel som slangene til pumpen. Fjern slanger fra pumpen og la pumpen og slangene renne ned i beholderen.
2

Plasser stor beholder under radiatoren, lysbilde under Suburban og trekk ut bunnpluggen.


3

Klem klemmen med skiftenøkkelen på øvre og nedre ende av slangen på radiatoren. Ta av radiator slangen, deretter fjerne muttere og bolter som holder radiator til motorens fremre vegg med skiftenøkkel. Fjern radiator fra motorhuset.
4

Plasser jekken under motoren og løfte motoren opp noen inches å avlaste vekten fra motorfester. Bruk skralle sett å fjerne motorfeste bolter fra motorfester. Ta motoren mount fra festene på begge sider av motoren.
5

Fjern boltene fra girkasse som fester den til motoren. Fjern boltene fra eksosmanifolden med skiftenøkkel og skralle sett og trekk eksosmanifolden vekk fra motoren.
6

Koble kjedet på motoren heise til motoren motorfester inventar og heise motoren ut av motorhuset.
7

Lavere den nye motoren i motorhuset og linjen motoren opp til overføring. Sett i boltene til overføring som fester den til motoren. Bytt eksosmanifolden i motoren og sett boltene på motoren med skiftenøkkel og skralle sett.
8

Plasser jekken under motoren og løfte den opp noen få inches å avlaste vekten fra motorfester. Erstatte motorfester til beslag på begge sider av motoren med skralle sett.
9

Bytt radiator til motoren boliger. Erstatte radiator til motorens fremre vegg, deretter erstatte skruer og muttere som fester radiator til motorens fremre vegg med skiftenøkkel. Erstatte radiator slangen til radiator og motor.
10

Bytt servostyring pumpe til motoren brannmur. Bytt slangene til pumpen. Erstatt mutrene på bunnen av pumpen og stramme dem med en skrunøkkel, for å sikre at slangene til pumpen. Refill servostyring pumpe med servostyring væske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140744.html

Previous:
Next:

Trucks