Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Historien om Chevrolet lastebiler

Louis Chevrolet, en race-bil sjåfør, og William C. Durant, grunnleggeren av General Motors (GM), etablerte Chevrolet Company i 1911. Durant også bidratt til å etablere Buick Motor Company. Han gjorde Chevrolet kjent gjennom selskapets salgsfremmende løp. Chevrolet Motor Company ble en del av GM i 1918, og introduserte sin første linjen i lastebiler for å konkurrere de produsert av Ford. Modell 490

Model 490 Lett Delivery Truck var et halvt tonn design basert på chassiset til 490 bil. Designen var hovedsakelig den samme som den bil-versjonen. Bilen selges for $ 595.
Først Full Truck

Chevrolet første fullt utviklet lastebil var Ton Truck, som ble utgitt i 1918. Det selges for $ 1245. Kjøperen valgte chassis og kroppen han ville, og produsenten sette dem sammen. Flere farger og design var tilgjengelig, som var fortsatt en sjeldenhet på det tidspunktet.
V6

ingeniører av Chevrolet endret lastebil industrien i 1929 ved å slippe den første 6-sylindret motor. Det var en en-og-en-halv tonns lastebil med en 194-kubikk-tommers motor og en hestekrefter av 56.
Holdbare modellene

første holdbare lastebil fra Chevrolet ble utgitt i 1937. Ett-tonns modellen hadde en moderne akselavstand lengde og en 216,5-kubikk-tommers, 6-sylindret motor. Disse lastebilene revolusjonerte industrien og endret måten Ford, Chevrolet rival selskapet, gjorde sine lastebiler.
Stylizing den Pickup

Chevrolet igjen forandret bransjen i 1967 med utgivelsen forskjellige modeller og stiler av sin lastebil linje. Forbrukerne kan velge mellom V6-og V8-motorer, bed og cab størrelser og turbo alternativer. Ingeniører og designere også en pioner i moderne utseende av en pickup lastebil, noe som bidro til å gjøre bilen til et populært kjøretøy utenfor jobben bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140453.html

Previous:
Next:

Trucks