Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Cut en Ford lastebil Frame

Ford lastebiler har blitt bygget med stålramme siden de først ble oppfunnet, med forbedringer i strukturell integritet og styrke over tid. Hvis du ønsker å kutte en Ford lastebil ramme, enten for å slå din lastebil seng i en trailer eller å modifisere kabinettet mens bygge en tilpasset bil, kan du gjøre det ganske enkelt med de riktige verktøyene og litt tid. Som alltid være sikker: Manglende bruk sikkerhetsutstyr kan forårsake skade. Du trenger
straightedge
Permanent markør
Metal knivene
bajonettsag
Øyevern
Hørselsvern
Hansker
Vis flere instruksjoner

en

Plasser en linjal på den delen av lastebil ramme du ønsker å kutte ut. Marker en linje med en permanent markør. Dette vil være det området du vil fjerne, så sørg for at merket er nøyaktig.
2

Sett inn en metall blad inn i enden av en bajonettsag. Det finnes mange forskjellige merker av kniver, merk den anbefalte kutte størrelsen på siden av bladet. Vanligvis heter det: "01.08-03.16" eller noe lignende. Ford rammer er laget av 1/8-inch-thick metall, med noen variasjoner, så bruk et sagblad som kan kutte minst 1/8 tommers stål.
3

Sett på din sikkerhetsutstyr, som inkluderer vernebriller, hørselvern og hansker.
4

Sett bajonettsag i en 45-graders vinkel mot hjørnet av rammen. Begynne å kutte rammen på hjørnet, sakte feathering i gassen på sagen før du begynner å trenge inn i rammen.
5

Tilt sagen på en skarp vinkel som du kutte slik at sagen er så nær parallelt med rammen som mulig. Ved å holde så denne måten, vil lengden av bladet bidra til å holde kuttet rett.
6

Angle sagen igjen når du begynner å skjære gjennom bunnen av rammen, på samme måte som i trinn 3, men med den nederste halvdelen av rammen. Deretter skjære gjennom stål helt, kutte to stykker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140650.html

Previous:
Next:

Trucks