Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kan jeg Bestem År Modell av My Ford Pick Up?

Bestemme år og modell for Ford pick up truck er lettere på nyere modeller og mer vanskelig på eldre modeller. Men er det noen grunnleggende ting du kan gjøre for å finne ut dette ved å se på lastebilen selv og ved å spørre eksperter på området. Sjekk VIN

Ved å se på VIN (Vehicle Identification Number) på de fleste biler kan du vanligvis bestemme hvilket år de ble gjort. Ford pick ups er ikke annerledes, som de to siste sifrene vil vanligvis være de to siste sifrene i året modellen ble produsert. Dette er egentlig bare på nyere modeller av pick ups, though. For eldre modeller, som de gjorde på 60-tallet, er en veiledning som trengs som lastebilene ble bygget av sammenhengende enhet tall. I 1961 ble alle Ford lastebiler produsert med VINs av 100001-205000. For 1962 ble det VINs produsert for 205001-325000 og så videre spenner over 120.000 til 140.000 tallene til 1980-tallet. Dette VIN er vanligvis plassert på dashbordet, under frontruten på førersiden av bilen.
Sjekk Deler
p Hvis det ikke er VIN tilgjengelig, sjekker fabrikken deler til alle typer guide eller tekst er en nyttig måte å finne ut det året av lastebilen. Mange fabrikken deler fra Ford har disse trykt på dem slik at mekanikerne vet hvilke konkrete deler de arbeider med når de erstatter dem. Men disse tallene er ofte lett slitt bort, spesielt på eldre modeller, men det finnes mange forskjellige deler for å se etter dette.

Lastebil Entusiaster

Det er også mange Ford lastebil entusiaster der ute som vil trolig elske en sjanse til å prøve å finne ut hvilket år og modell din gamle Ford pic up er. Ved ganske enkelt å ta et digitalt bilde og sender det som for dem, eller Ford Motor Company seg selv, bør du få et nøyaktig svar tilbake om året og modell. Hvis du bor i nærheten av en stor garasje hvor tilpassede biler er ombygd kan du også bare ta bilen der og spørre dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140740.html

Previous:
Next:

Trucks