Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik tilpasser et Sport Trac

The Ford Sport Trac er en morsom og sporty bil som er relativt lett å tilpasse. Det finnes tusenvis av tilpasning kombinasjoner og alternativer du kan bruke til å tilpasse Sport Trac. Det har allerede blitt designet for å tilby sine sjåfører det beste fra begge verdener: plassen av en SUV på innsiden og en lastebil seng for transport av ekstra utstyr. Når du tilpasser den til å matche dine behov og stil, vil gleden av Sport Trac være komplett. Instruksjoner
en

Legg funksjonelle utvendig tilbehør som passer dine spesifikke behov. Vurdere å installere en seng liner for å beskytte bilens seng og forhindre rust, en seng cover for å beskytte ting du kanskje trenger å hale, for eksempel camping forsyninger eller dagligvarer, en verktøykasse hvis du bærer verktøy ofte, og en seng extender hvis du vil haul ting som er lengre enn sengen din på en jevnlig basis.
2

Legg funksjonelle interiør tilbehør for å øke kjøregleden. Vurdere å installere et navigasjonssystem slik at du kan kartlegge ruter og finne steder raskt og enkelt. Du kan kjøpe en navigasjon og audio kombinasjon, eller bare installere en oppgradert CD-spiller. Tilpassede gulvmatter er alltid en fin touch.
3

Installer eller har en profesjonell installere utvendig tilbehør som legger individualitet. Krom felger og en body kit gi bilen et elegant utseende, prøv nerf bars, hjulet vakter, en grill vakt og skvettlapper for et rekreasjons Sport Trac. Hvis du kjører den i ulendt terreng, har de riktige større og tøffere dekk installert profesjonelt.
4

installere funksjoner som forbedrer synligheten og sikkerheten for fører og passasjerer. Tåkelys bedre sikt når du kjører på mindre enn perfekte værforhold. Installere en tredje baklys for å hjelpe andre på veien oppdager du lettere når du stopper eller sikkerhetskopiering.
5

Tenk tilbehør som legger til en personlig touch til din Sport Trac er innvendig plass. Tenk om tilpassede setetrekk, et skifte cover, visir CD-holdere, et ratt cover, eller til og med setetrekk med pulsvarmere hvis du bor i et kaldt klima. Legg sol skjold, sete-beskytter arrangørene på baksiden av forsetene er en god ide hvis du tote små barn i Sport din Trac
6

Maling og tilpasse Sport Trac eksteriør som passer din stil. . Legge krom tilbehør, felger skikk og nye dekk kan gjøre utslaget. Eller legge til egendefinerte dekaler eller klistremerke racing striper til vinduene. Du kan ha kroppen til Sport din Trac detaljert. Hvis du ønsker å gå ut, få en tilpasset maling jobb eller har en tilpasset design, som klassiske flammer, malt på bilen, eller gjøre en maling jobb som skaper en one-of-a-kind tilpasset Sport Trac.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140739.html

Previous:
Next:

Trucks