Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan selge Antique Trucks

Selger en klassisk eller antikke lastebil krever litt mer innsats enn å selge en bil som brukes i en daglig pendler. En sterk videresalg markedet for klassiske lastebiler eksisterer, men det er en spesialitet nisje og krever en del forskning på et bredere marked enn din lokale rubrikkannonser for å få den beste prisen. Entusiaster for én modell kan bryr seg lite for en annen, så selger en antikk lastebil krever rettet mot en veldig spesifikk kjøperen. Ikke bare er kjøpere ofte helt spesielle i deres smak, ofte en kjøper ønsker bare ett bestemt år av lastebilen. Instruksjoner
en

Forskning markedet for det enkelte år og gjør av lastebil du ønsker å selge. Rubrikk på nett er en god start. Ebay Motors kan ha noe å sammenligne i de aktive eller fullførte auksjoner. Hemming sin Motor News har eksistert i mange år og er en god kilde til rubrikkannonser å sammenligne din lastebil med. Mange bibliotek har problemer med ryggen, og det er også en online versjon. Lokale bil klubber har ofte medlemmer som er en god kilde til kunnskap om markedet. Pris guider er tilgjengelig spesielt for klassiske biler og lastebiler. Du bør se på et bredt spekter av priser for å få en følelse for markedet.
2

Bestem betingelse for Deres klassiske lastebil. Miles ikke saken på klassiske biler så mye tilstand. Det finnes guider til en 100-punkts restaurering og et godt marked for brukbare "bruksbil" antikke lastebiler. Kjøperne betale de høyeste prisene for "helt stock" eller "helt tilpasset." Erstatningsdata motorer eller andre store deler i lastebilen må være originalt utstyr deler til beste verdi. Et unntak kan være tillegg av strøm bremser eller servostyring som gjør den klassiske lastebil mer fremkommelige.
3

List spesielle funksjoner i lastebilen. Dette omfatter alle produsentens alternativer som større motor eller valgfrie air condition. List alle kjente reparasjoner, vedlikehold og restaurering arbeidet gjort. Dokumentere eventuell karosseri så det er ingen overraskelser for en kjøper. Lastebil kjøpere ønsker å vite når store reparasjoner fant sted. Riktig vedlikehold poster som går tilbake så langt som mulig også bidra til å selge en antikk lastebil for den beste prisen.
4

Market bilen i hvert sted du kan. Klassiske og antikke lastebiler ofte selger etter å ha blitt tatt med i lokale eller regionale bilen viser. Store klassiske bilen auksjon selskaper har ofte en spesiell auksjon bare for antikke lastebiler. Få ord ut til klassiske bil klubber og plassere gratis online rubrikkannonser. Jo mer reklame til en målrettet klassisk bil og lastebil publikum, jo ​​bedre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140437.html

Previous:
Next:

Trucks