Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Definisjon av en Log Truck

En logging lastebil mål er enkelt: å flytte fersk cut timber fra ett sted til et annet . Som grunnleggende et formål som det kan bli , ville det synes å være så mange måter å bygge en av disse nisje lastebiler som det er trær i Oregon. Grunnleggende beskrivelse

logg lastebiler nesten alltid bruke noen variant av en flatbed trailer , med en rekke tykke innlegg stigende vertikalt fra begge sider for å holde lasten fra å rulle av.

Trailer -Type

Trailer -type lastebiler er i hovedsak endret trailere og vanligvis har en lavere profil og en ekstra aksel å håndtere tømmer vekt.

Rette

Rette lastebiler er vanligvis bygget på en buss chassis og ligner en stor, flatbed pickup lastebil. Disse er designet for mindre tømmer, og noen har en hydraulisk klo - arm for å laste bilen.
Skilt

Den største av alle trær er trukket av lastebiler med en skilt trailer . I denne ordningen, blir et enkelt tre faktisk traileren , den er utstyrt med et sett av tandem aksler og trakk bak lastebilen
Strøm

Siden logging lastebiler kan. veie mer enn £ 100,000 . og ofte opererer i fjellområdene , sine motorer har vanligvis 200-400 hestekrefter mer enn en vanlig traktor-tilhenger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140644.html

Previous:
Next:

Trucks