Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Nissan Vs. Toyota Trucks

Nissan Titan og Toyota Tundra pickup lastebiler kan være japansk import, men de er to svært forskjellige lastebiler. Titan ble ikke oppfattet som konkurranse mot amerikansk-laget lastebiler, mens Tundra håp om å gjøre innhugg i pickup markedsandel. Tundra tilbyr mer allsidighet og alternativer, men hvis du søker blits, kan det hende at Titan være svaret. Titan Spesifikasjoner

Titan er drevet av en 5,6-liters V-8 motor genererer 317 hestekrefter og £ 385-fot dreiemoment. Gass kjørelengde er vurdert på 14 mpg i byen og 18 på highway.The Titan kommer i to akselavstander: Kort (139,8 inches) og lang (159,4 inches). Den 7 meter lang seng versjon av Titan bærer en 37-gallon gass tank, ifølge automotive.com.
Tundra Spesifikasjoner

Tundra kan utstyres med tre motorer: den 236-hk 4-liters V-6 genererer £ 255-fot dreiemoment, den 276-hk 4,7-liters V-8 med £ 313-fot dreiemoment, og 381-hk 5,7-liters V-8 vifter med £ 401-fot dreiemoment. Den vanlig drosje Akselavstanden er 126,8 inches; mannskapet cab får en 145.7-tommers akselavstand, og dobbel cab 164,6 inches. Det har en 26,4-liters bensintank og får 15 mpg i byen og 19 på motorveien, i henhold til edmunds.com.
Titan Utseende

Titan har blitt kritisert for sin tungt krommet nese som er langt flashier enn noen annen japansk eller amerikansk-laget lastebil på markedet. Men resten av kroppen ser mindre omfattende enn Chevrolet Silverado og Ford F-150. Men Titans fronten har en beefy, aggressivt utseende som appellerer til kjøperne, ifølge carconnection.com.
Tundra Utseende

Tundra tilbys som en vanlig drosje , et dobbelt førerhus og CrewMax, en ekstra stor crew cab modell. Eksteriøret er langt mer konservativ i utseende enn Titan, men det kommer i flere konfigurasjoner å velge mellom. Dens front end er maskulin med en stor kropp-farge fremre støtfanger og svulmende fendere, i henhold til edmunds.com.
Titan Egenskaper

Nissan lastebil tilbys i fire trim nivåer: XE, SE, Pro-4X og luksusen LE. Funksjoner inkluderer en off-road pakke, antispinn, soltak, skinn oppdelte power sittebenker eller skinn-oppnevnt oppvarmet kapteinstoler med konsollen, låsbar oppbevaringsboks, navigasjonssystem og en bakre sonar varslingssystem. En fleksibel drivstoff system også er et alternativ, ifølge automotive.com.
Tundra Funksjoner

Kanskje Tundra mest betydelige alternativ er bolt-on supercharger kit tilgjengelig for 5,7-liters V-8 for å øke produksjonen til 504 hestekrefter og £ 550-fot dreiemoment. Tundra har også en tilgjengelig startsperre, en som hindrer tyveri, tilt ratt, en limited-slip differensial, oljekjøler og CD-spilleren, i henhold til edmunds.com og automotive.com.

Bottom Line

Titan kommer ikke med en vanlig drosje og har en motor alternativ. The Tundra sin cab stiler er varierte, sammen med tre motor alternativer og supercharger kit. Begge har romslig interiør og utmerket tauing kapasitet, ifølge edmunds.com. Titan kan treffe 0-60 mph på 6,7 sekunder. Den kompressormatet Tundra kan klokke 0-60 på 4,4 sekunder. Startpris for Tundra som i 2009 er $ 22 490, mens Titan begynner på $ 26150.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140537.html

Previous:
Next:

Trucks