Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan vite om en lastebil kom med Keyless Entry

Hvis en lastebil har dørlåser , kan det ha en nøkkelfri oppføring system . Men å ha dørlåser er ikke absolutte bevis. Hvis en lastebil kommer med en nøkkelfri adgang nøkkel fob , det er bevis positivt det har nøkkelfri adgang . Hvis du har en lastebil, men ingen nøkkel fob , kan det fortsatt ha enten en fabrikk - installert eller en ettermarkedet keyless entry system . Det er en enkel test du kan kjøre for å finne ut. Egentlig er dette "test" en standard metode for programmering av fjernkontroll. Du trenger
tenningsinnstilling
Fjernkontroll
Vis flere instruksjoner
en

Grab tenningsnøkkelen og klatre inn i førersetet av lastebilen . Sørg for at alle dører og vinduer er lukket. Skyv makt lock -knappen for å låse dørene for å finne ut om bilen har nøkkelfri adgang .
2

Sett lastebil nøkkelen i tenningen hele veien, og trekk den helt ut igjen. Gjenta denne handlingen fem ganger til. Du må sette inn /trekk ut nøkkelen minst seks ganger i løpet av 10 sekunder for denne testen for å fungere. De fare lys skal blinke hvis det er en nøkkelfri adgang , og hvis du gjorde dette trinnet riktig.
3

Sett lastebil nøkkelen i tenningen igjen . Vri nøkkelen til " Tilbehør "-posisjon . Trykk på en knapp på fjernkontrollen sender. De farlige lysene på lastebilen skal blinke i respons hvis det har en nøkkelfri oppføring system .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140524.html

Previous:
Next:

Trucks