Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner du en Fender Fra en 87 Chevy Pickup

Det er forskjeller i hver modell 1987 Chevy pickup lastebil, men prosessen for å fjerne fender (kvartal panel) er i utgangspunktet den samme.Maten fender er festet til rammen med et tall av bolter inne i kanten av motorrommet og inne hjulet godt. Når du har fjernet sikringsboltene og koblet plast låseboltene, kan fender være trekke ut av rammen. Du trenger
Tire jern
Jack
Jack står
skrutrekker
Ratchet satt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern lug nøtter fra fremre høyre dekk på Chevy pickup med dekk jern. Løft den fremre høyre side av lastebilen med gulvet jack, og hvile foran enden av Chevy på bukker. Fjern den fremre høyre dekket fra rammen.
2

Fjern skruene på hjulet godt dekke på indre og ytre sider av dekselet ved hjelp av skrutrekkeren. Trekk av dekselet bak på rammen og ut av hjulet også.
3

Fjern sikringsboltene fra rundt kanten av hjulet godt på innsiden som fester fender til rammen, med skralle sett. Koble plast låseboltene inni hjulet godt, ved hjelp av skrutrekkeren.
4

Fjern sikringsboltene fra inne i motorrommet som fester øvre fender til rammen med skralle sett. Løft opp på fender og trekker å fjerne fender fra rammen av Chevy.
5

Gjenta trinnene over for venstre side fender.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140846.html

Previous:
Next:

Trucks