Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor å Endre EGR ventiler på Volvo D12 Diesel Engine

Hvis du eier en Volvo D12 dieselmotor har du sannsynligvis allerede vet EGR ventiler er den første tingen å gå. La meg vise deg symptomene for dårlige ventiler og prosedyren for å endre dem. Du trenger:
En metriske socket sett, zip bånd, og et sted å sette tappet kjølevæske.
Vis flere instruksjoner
en

Første symptomene, hvis du merker et plutselig tap av makt, spesielt i hellinger, mye røyk fra eksos stabelen og muligens en check engine lys dine EGR ventiler nok bare litt støvet. Hvis du endrer drivstoffiltrene og inspisere turbo og problemet fortsatt eksisterer er jeg nesten sikker på sine dine ventiler.
2

å erstatte, først tømme kjølevann fra systemet og koble batterikablene. Er ventilene plassert på høyre side av motoren festet til eksosmanifolden like over turbo, det er to av dem. Ta av luftfilteret bolig, intermediate pipe og splash skjold for tilgang til ventiler. Koble kjølevæske linjer fra ventiler og løsne klemmer feste rørene til ventiler og ventiler til manifold. Fjern varmeskjold og følg ventil ledninger til venstre side av motoren der de plugge inn bak dynamoen. Fjern dynamoen og koble ledningene. Løft forsiktig ut ventilene og ledninger.
3

Installer den nye ventiler en om gangen med ventilen nærmest fronten av motoren som nummer 1 og et bak nummer 2 . Clamp ventiler bort på manifold og trekk deretter feste kjølevæske linjer og varmeskjoldet. Installere nye rør på ventiler. Route ventil ledninger over hele fronten av motoren til pluggene på venstre side av motoren og plugg i. Refill kjølevæske til riktig nivå i reservoaret. Start motoren og la kjølevæske temp bygge til ca 150 grader, hvis du hører ingen eksos lekkasjer jobben er gjort, gå videre og installere luftfilterhuset og splash skjold og ta på en prøvetur.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140450.html

Previous:
Next:

Trucks