Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan skifte olje på en Ford F-450 Diesel

Oljeskift på en Ford F-450 er bare litt annerledes enn oljeskift på den andre Ford F-serie. Riktig vedlikehold på en Ford F-450 diesel er avgjørende for å gjøre motoren kjører bedre og varer lenger. Nøkkelen til å betjene Ford F-450 er å vite hvor du skal finne oljefilteret og vite hvor mange liter olje for å legge til motoren. Du kan skifte olje og oljefilter på Ford F-450 selv med riktig verktøy. Du trenger
36mm socket
Ratchet
Olje filter skiftenøkkel
Socket satt
New kobber skive
Olje for dieselmotorer
oljefilter
Olje fange pan
Trakt
Vis flere instruksjoner
en

Place oljen fange fat under bunnpannen og ta ut bunnpluggen og la oljen renne ned i oljen fange pan. Mens oljen renner inn i fangbrettet, gjør deg klar til å skifte oljefilter.
2

Ta en 36mm socket og skralle og fjern oljefilterhuset toppen. Oljefilterhuset på Ford F-450 diesel vil være midt i sentrum av motoren.
3

trekke olje filtrere ut. Sørg for å holde oljefilteret oppreist slik at oljen ikke vil søle overalt.
4

Sett det nye oljefilteret inn i oljefilterhuset og fest oljefilterhuset lokket.
5

Gå tilbake under lastebilen og sette olje pluggen tilbake i bunnpannen og stram oljepluggen.
6

Gå tilbake opp toppen på motoren og sette trakten i olje filler munn. Deretter legger 7 liter olje på motoren. Når du er ferdig, sette olje lokket på igjen.
7

Sveiv lastebil og la oljen trykket komme opp til driftstemperatur og deretter lukket lastebil av. Vent minst fem minutter for å gi oljen tid til å renne ned i pannen og kontroller oljenivået på peilepinnen og legge mer olje til oljen når den fulle på peilepinnen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140818.html

Previous:
Next:

Trucks