Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Custom Truck Paint Ideas

Custom lastebil maling ideer kan være så vill som fantasien tillater. Så lenge maleriet skader ikke lastebilens veitrafikk, kan du dekorere en bil med noe. Hvis du aldri har hatt en lastebil med en tilpasset maling jobb før, må du huske å ta ting sakte. Hvis du får for opphisset og gå over, vil du bli sittende fast med en stor regning og en stygg lastebil. Aksent Truck Paint Ideas

De mest populære tilpasset lastebil maling ideer er de som legger aksenter til lastebilens grunnleggende maling jobb. Den mest populære aksent for en tilpasset lastebil maling jobb er en haug av flammer streaking fra fronten av panseret. Svart flamme skisserer på en hvit lastebil, røykfylt hvite flammer på en svart lastebil eller realistiske flammer på en rød lastebil er alle vanlige valg. Bruk blå for å skissere flammer på en metallisk grå lastebil. Farge flammene med hvit og lys blå maling for en klassisk stil.

Bruk en vann dråpe mønster på forsiden av en blå lastebil for en vannlevende stil. Male lastebil slik at vannet ser ut som det dekker panseret og streaking borte som det blir nær midten av lastebilen kroppen. Male et metallisk grønn lastebil slik at fargen sakte skifter fra lys grønn på toppen til mørk grønn på bunnen. Legg mørk metallic grønn vanndråper streaming fra grillen området for en elegant stil.
Animal lastebil Paint Ideas

Custom lastebil maling arbeidsplasser som involverer dyr er voksende i popularitet. Airbrush en snerrende løve på panseret av en svart lastebil for en klassisk stil. Du kan legge til en løpende tiger eller hest på hver side av bilen for en unik stil. Har en liten, ulende ulv malt på baksiden av en rød lastebil for en vestlig stil.

Selv om de fleste lastebil eiere bruker et dyr aksent som dekorasjon, noen går amok med en full dyr print. Dekk en stor lastebil med en leopard eller sebra hud print. Bruk en slangeskinn eller fisk skala mønster for et eksotisk utseende. Hvis du ikke ønsker et mønster som dekker hele lastebil, skape store flamme mønstre på lasteplanet hette og fyll formene med et dyr print.
Stripe Truck Paint Ideas

Stripes er et vanlig valg når det kommer til enkle lastebil maling ideer. Male et bredt, glitrende, metallic hvit linje over midten av en vanlig hvit lastebil for en subtil stil. Lag tre gull striper på sidene av en rød lastebil kropp og legge til etternavn malt i gull over baksiden av lastebilen etter en prangende stil. Legg sorte striper rundt sidene, hjul brønner og vindusrammer på en metallisk magenta lastebil for en elegant stil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140773.html

Previous:
Next:

Trucks