Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Dodge lastebil Fakta

Dodge lastebiler, staude tredje plass finisher i salg bak Ford og Chevrolet, har en historie med å utføre dristige trekk i prosjektering og kropp design. Dette har bidratt til moderselskapet, Chrysler LLC, holde et skritt foran konkurrentene i utvikling, og starter med sin flåte av lastebiler brukt i første verdenskrig å gjøre om på 1994 modellen som har endret utseendet på alle nye pickups på veien i dag . Krigstjeneste

Dodge Brothers, John og Horace, begynne å bygge Dodge biler i 1914 og motorer for Ford Motor Company. De begynte å lage lastebiler i 1917 som ble sendt til Frankrike under første verdenskrig I.
New Pickup

Dodge Brothers ble kjøpt opp av Chrysler i 1928. Den introduserte sin første halvt tonn pickup året etter.
New War Work

Dodge rettet opp for krigen i 1940 ved å utvikle en fire-hjulet kjøre bil for det amerikanske militæret. Det var klar, når sivile produksjonen gjenopptatt i 1946, for å produsere den første firehjulsdrevne pickup.
Pilot House

Dodge introduserte sin "Pilot House" førerhytte i 1949 der cab er høyere og presset frem litt for å gi føreren bedre.
Mer komfort

I 1971 de "Livsstil" lastebiler debuterte, og gir en mer komfortabelt førerhus og en personbil tur til å gjøre lange reiser mer attraktivt.
Retro Styling

Dodge tok light-duty truck industrien ved å overraske med sine 1994 Ram modeller som inneholdt en helt ny design som vakte 1950 styling med utstikkende fendere, hevet hette og en aggressiv og oppdatert trådkorset-stil frontgrill.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140472.html

Previous:
Next:

Trucks