Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Wide Betyr en midtgangen for å være for Gaffeltruck?

Ulike gaffeltrucker krever ulike gangbredden i et lager for å operere og manøvrere sine laster. En standard motvektstruck trenger mest plass til å operere innenfor, men det er en rekke av heis lastebiler beregnet for smale aisles.Not inkludert store industrielle utendørs gaffeltrucker, standard heis lastebiler kan operere i sideskip så smal som seks meter bred, mens noen trenger 14 meter av plass til å operere. Motvektstrucker

Den vanligste typen av gaffeltruck sett i varehus - og i store engros butikker som BJ-tallet, Sams Club og Home Depot - er klasse I elektrisk motor gaffeltrucker. Dette er sit-down lastebiler og danner motvekt, noe som betyr at lastebilen selv balanserer vekten av lasten, hindrer at trucken tipper.

Disse lastebilene holde lasten foran og krever vanligvis midtganger av 11 til 14 meter i Bredden i å løfte og manøvrere.
Leddet Lift Trucks

en artikulert gaffeltruck er en lastebil som kan svinge. Vanligvis er dreiepunkt på gaffelen, noe som betyr at lasten kan løftes vinkelrett på lastebil, så midtgangen bare må være bredt nok til å romme bredden på lastebil pluss lengden av gaflene.

rammestyrte gaffeltrucker kan falle inn i den trange midtgangen gaffeltruck kategorien, som krever åtte til ti meter av midtgangen bredde, eller de kan være svært trange midtgangen gaffeltrucker, som krever seks meter i å operere.

smalgangslager Gaffeltruck

smalgangslager gaffeltrucker krever sideskip minst åtte til ti meter bred der å operere. I de fleste tilfeller er disse sitte ned eller stå opp lastebiler med svingbare gafler, eller de kan være skyvemasttruck, som vanligvis krever at føreren kan stå opp og kan få høye hyller i trange områder.

Veldig smalgangslager Trucks

Veldig trange midtgangen gaffeltrucker krever seks meter av midtgangen bredde i å operere. Disse lift trucks inkluderer lastebiler som mastene svinge på en slik måte at lasten kan manøvreres vinkelrett på lastebilen.

Veldig trange midtgangen gaffeltrucker også noen automatiserte løfte lastebiler som er på spor ved siden av hyller sideskip. Disse kjøretøyene er vanlig i varehus med automatisert lagring og gjenfinning systemer.
Jekketralle

jekketralle manuelt drevet stabletrucker at en operatør går bak. Gaflene hydraulisk heves og senkes, og operatøren enten skyver eller trekker lastebil. Manuell jekketralle ofte sett i dagligvarebutikker og Oppussing butikker for å flytte skjermer på paller, eller utendørs produkter som poser med mulch. For å betjene disse gaffeltrucker krever sideskip som er seks meter bred.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140399.html

Previous:
Next:

Trucks