Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan male en glassfiber Truck Cap

Glassfiber lastebil caps ofte trenger å bli malt for å matche bilen de blir satt på. Å male glassfiber, må du gelcoat. Gelcoat er en glassfiber harpiks pigmentert å matche hvilken som helst farge. Konsistensen av gelcoat er veldig tykk og krever en gelcoat pistol til å anvende den. Alle materialer som trengs for denne jobben kan bli funnet på ditt lokale marine supply butikken. Du trenger
respirator
Palm sander
Fine-sandpapir
Rags
Aceton
malerens tape
Gel coat
Metyletylketonperoksid (herder)
Liten bøtte
Rør stick
Gel coat spray pistol
Vis flere instruksjoner
en

Sett på en respirator og sand hetten ved hjelp av en palme slipemaskin og fin- sandpapir. Skrapemerker hele overflaten for gelcoat å binde riktig. Hele overflaten skal være matt og glatt.
2

Rengjør hetten med en fille og aceton. Tørk bort skitt eller fett igjen på overflaten. Det er viktig å fjerne olje eller fett rester fra overflaten for å unngå bobler i gelcoaten.
3

Tape av eventuelle vinduer eller trim ved hjelp av malerens tape. Dette vil hindre overspray fra å komme på uønskede områder.
4

Bland gelcoat og herder, følge instruksjonene på beholderne. Bruk en liten bøtte og røre pinne til grundig blande gelcoaten. Legg det til gelcoat spray pistol som anvist i bruksanvisningen.
5

Spray første strøk med gelcoat i en tung tåke. Dette vil fungere som en base coat for å unngå eventuelle går. Påfør malingen så jevnt som mulig for de beste resultatene. La første strøk begynner å bli klebrig men ikke hardt før du påfører andre strøk.
6

Påfør den andre og siste strøk til hetten, solid dekker hele overflaten. Spray maling så jevnt som mulig for å unngå løper eller krusninger. La gelcoaten kur til det er hardt og kjølig å ta på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140611.html

Previous:
Next:

Trucks