Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor kan jeg kjøpe Yellow snøplogen Lights?

Gul snøplogen lys er viktig for snowplowing lastebiler som de jobber som en advarsel og varslingssystem for annen trafikk som er på veien under en snøstorm. Gul snøplogen lysene er også mer effektive under en snøstorm enn hvite lys, som den gule glød gjør det enklere synlighet i tunge snøforhold samt kveld og tidlig morgen reise når det er fortsatt delvis mørkt. Tool hjemmesider

Mange online verktøy forhandlere selger gule snøplogen lys. NorthernTool.com (se referanser) selger to stiler av snøplogen lys designet for å øke synligheten under snøfall. Ett er monterbare snøplogen lys, kompatibel med alle snøplogen biler. Dette to-komponent-apparatet har en lett for å bli montert på hver side av taket av lastebilens førerhus. Det andre alternativet er en off-road lys kit som skal monteres på snøplogen rammen. Dette lyset øker sikten under snørike forhold.
Utrykningskjøretøy utstyr hjemmesider

Gul snøplogen lysene kan også kjøpes fra nettsteder som selger utstyr for utrykningskjøretøy. GlobalIndustries.com tilbyr mer enn 20 stiler av beredskapsmessige blinkende lys som roterende og strobe varsellys i en rekke farger, inkludert gul. De fleste snøplogen biler vanligvis har roterende snøplogen lys, som er montert på oversiden av lastebilen førerhuset.

Price-Sammenlign Websites

Price-sammenligne nettsteder som Amazon.com og Buy.com også selge gule snøplogen lys, i både ny og brukt tilstand (se referanser). Elementer endres fra tid til annen, avhengig av antallet som er tilgjengelig, så sjekk disse nettstedene regelmessig for nye og brukte varer, vanligvis selges til rabatterte priser.
Online Auction nettsteder

online auksjon nettsteder som eBay har også både nye og brukte gule snøplogen lys tilgjengelig for kjøp (se Ressurser). Når du shopper for disse lysene på eBay, skriver den varen du leter etter i søkeboksen øverst på siden. Når resultatene vises, klikk på "eBay Motors" på menyen til venstre. Dette vil begrense søkeresultatene til gule snøplogen lys som er beregnet for kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140533.html

Previous:
Next:

Trucks