Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford Power Stroke Diesel Problemer

Strøm Stroke refererer til V-8 dieselmotorer produsert av Navistar for Ford fra 1994 til i dag. Den 7,3 liters motor ble produsert fra 1994 til tidlig i 2003. Den 6,0 liter ble gjort fra slutten av 2003 til 2007. Den dual-turbo 6,4 liter Strøm Stroke ble introdusert i 2008 og er fremdeles i produksjon. The Power Stroke er fortsatt en populær motor valg med eiere som trenger en pålitelig arbeidshest. Imidlertid er Power Stroke ikke helt uproblematisk. Hard Starter

Hvis Power Stroke blir vanskelig å starte, kan starteren i seg selv være den skyldige. Børstene slites ut tidligere i noen lastebiler på grunn av påkjenningen med å snu en høy kompresjon dieselmotor. Bytt starteren med en ny eller ombygd en fra en auto deler butikken, eller du kan spare penger og ta starteren til et verksted og få børster replaced.If Power Stroke starter ikke i det hele tatt, eller hvis det slutter å kjøre og vil ikke starte, har kamaksel sensor kontrollert. Du kan være proaktive, imidlertid, og erstatte kamaksel sensor hver 100.000 miles. Kjøp din sensor fra en Ford-forhandler, som ettermarkedet utskiftninger har et rykte for rask feil eller ikke fungerer i det hele tatt.
Lekkasjer

Strøm Stroke motorer er kjent for å utvikle lekkasjer. Lekker kjølevæske på en Power Stroke kan ofte spores tilbake til vannpumpen. Selene på vann pumpeakselen forringes over tid og kjølevæske vil lekke fra vannet pumpens gråte hull. Hvis neglisjert vannpumpen kan til slutt mislykkes, forårsaker katastrofale skader på motoren din. Skifte vannpumpe er den mest ønskelige løsningen for å rette på problemet. Legge StopLeak eller et lignende produkt til radiatoren anbefales ikke, da dette kan tette eller begrense passasjer i kjølesystemet system.Leaking diesel kan komme fra drivstoff petcock ligger på drivstoff filter boliger. Hvis du oppdager drivstoff lekker på bakken foran Power Stroke motor, problemet mest sannsynlig er at de to små "O" ringer som ligger i petcock har slitt ut. Utskifting petcocks er tilgjengelige fra din Ford-forhandler, men de "O" ringer i petcock er utskiftbare og kan kjøpes fra en hydraulisk butikk for noen få kroner.
Modifikasjoner

Kontroller at en hederlig butikk har gjort jobben hvis en Power Stroke motoren har blitt endret. Enkelte eiere har lagt modifikasjoner som ettermarkedet databrikker som lover flere hestekrefter og dreiemoment fra sine motorer. Pass opp for disse kjøretøyene med mindre du kan kontrollere bilens drivverk har blitt styrket for å ta den ekstra belastningen som kommer med mer kraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140586.html

Previous:
Next:

Trucks