Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik tilpasser Lastebiler og SUVer

En av de mest underholdende delene om å eie din egen lastebil eller SUV er å kunne tilpasse bilen til din egen smak og stil. Tilpasningsmuligheter er ikke bare begrenset til full maling jobber, felger og dekk. Mange lastebiler og SUVer har massevis av andre tilpasningsmuligheter tilgjengelige for eierne, oppgraderingsmuligheter kan bli funnet på nettet i lastebil tilpasning nettsteder og i lastebil tilpasning brosjyrer /kataloger som kan bestilles, vanligvis gratis. Instruksjoner
en

Ta fotografier av interiør og eksteriør av din lastebil eller SUV. En fotografisk oversikt over tilpasning din fungerer som en tilpasning journal og fotografiene også tjene som verktøy for å bistå i planleggingen og perfeksjonere perfekt tilpasning jobben. Laste bildene inn i datamaskinen for å eksperimentere med personlig lakkering og andre tilpasninger - det er alltid bedre å teste dine oppgraderinger med et bilde enn å lage en investere som kan gi dere misfornøyd med resultatene
2 Søk lastebil tilpasning nettsteder og kataloger /brosjyrer for tilbehør som kan bestilles for å tilpasse din lastebil eller SUV. Mange elementer kan bestilles og monteres selv med noen grunnleggende verktøy. Elementer som polert rustfritt stål beltline trim og dør trim, krom eller LED dørhåndtak, krom dør speil deksler og halen lys vakter kan installeres hjemme.
3

Velg og bestille varer som alarm systemer og lydanlegg til enten installere selv eller har en lokal profesjonell installere for deg. Mange ganger er det mer økonomisk å bestille alle tilpasning stykker for lastebil eller SUV selv og deretter ta dem med til en lokal butikk for profesjonell installasjon.
4

Legg fargetone, felger og dekk til bilen din eller SUV for en umiddelbar makeover og oppgradering. For lastebiler, vurdere å legge en seng liner. Se etter profesjonelle installatører som vil garantere fargetonen jobben. Vurdere å legge dekket verneplan, spesielt hvis du kjører i områder med konstant veibygging eller orkaner-som har en tendens til å legge igjen en masse tre og byggemateriale rusk i veiene på en ganske forutsigbar basis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140594.html

Previous:
Next:

Trucks